Ljubičasta Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 Rassoban, Снежана, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 Саша од Москве, Срђан Ранђеловић, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 Јелина, Срђан Ранђеловић, Снежана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 Саша од Москве, Никола Поповић, Neša_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 Саша од Москве, Maslacak_ and Снежана је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 LUDE KRAWE - Ispod kože (album "Svetla cirkusa") Снежана and Maslacak_ је реаговао/ла на ово 2 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Феноменално, како влада ситуацијом, звуком, инструментима и масом. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Никола Поповић, Rassoban and Титаник је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 10, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2015 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Rassoban, Viikica and Титаник је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Срђан Ранђеловић, мирођија and Samo Ana је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јануар 11, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2015 Samo Ana, Срђан Ранђеловић and мирођија је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 12, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2015 Rassoban and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука