Jump to content

Размишљамо ли о сопственој смрти? Како је замишљамо?

Препоручена порука

????????? ???? ????????? рече:

?? ????? ?? ??????? ?? ????? ????? ????? ???????? ????? ????, ??? ???? ?????????? ????????? ???? ?? ?? ???? ????? ?????. ????? ??? ?? ???? ??? ????, ?????????? ? ?????, ??? ?? ?? ????? ??????? ?? ??? ????? ??????? ?? ???????? ???? ?????????.

?????? ?????? ??????? ??? ????? ???? ?? ???????, ??? ????? ??????...

??? ?? ??????? ???? ?? ????????? ?? ???? ?????? ? ??? ?? ???? ?????????? ??? ????? ???? ??? ?????? ???? ?? ????? ????? ??????. ???? ???? ???????? ??? ???????. ? ???? ?? ?????? ???? ?? ????? ?????, ?????? ?? ?? ?????? ???????, ????? ?? ?? ????? ???? ??? ????? ???? ????? ???? ?????? ?? ??????????.

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

Ju,morbidne teme,Boze sacuvaj!Zeljko,ti nisi zdrav...Salim se.

Ja ne zamisljam smrt,ja zamisljam cesto svoju sahranu,ko ce biti,i ko ce sve sta reci.Ne zelim da ljudi nose crninu.Ne zelim hranu na groblju.Zelim

opelo,par nekrologa i muziku.Ja sam za zivota bila boem,i nek se ljudi vesele.Nek se vesele jer sam otisla Ocu svome.Srescemo se opet Gore.

Nemoj,slucajno da je neko zakukao,zalelekao ili extremno sebicno rekao:"Joj,qq,sto nas ostavi?Ko ce nam cvrkutati u forumu?

Ko ce nas smarati?Ko ce nam u forumu plakati za svaku sitnicu?..."

Inace smrti i preseljenja u Novu Varos se ne plasim.Plasim se samo,sto bi rekla moja baka,da ne dopadnem muka,da ne daj Boze,budem nepokretna

ili skleroticna.A najstrasnije bi mi bilo da me strefi slog u jezik.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић
  Lena рече:

Oce , zasto je Hristov  sud Strasan?  

Zbog pravednosti (Bozije, ne nase, ljudske) ?

??????? ?? ???? ?? ??? ??? ???? ?? ?????????? ????? ?????? ?????? ?? ?????, ? ???? ?? ??????? ????????. ????????? ?? ??? ???? ?? ????? ?????? ???, ?? ???? ?? ?????? ??????? ????? ???? ??????. ?, ?? ?? ??? ?? ?????? ???? ??? ?? ??? 1000*1000 ??????. ? ???, ?? ??? ??? ???????? ?? ???? ?? ?????, ??? ?????? ?????? ??? ?????. ??? ???? ???????, ??? ?????? ???? ?????? ???? ????. ???? ???? ?? ???????? ???????, ??? ?? ????? ??????? ??????. ????????? ??? ?? ???????? ? 10 ???? ???????, ?? ?? ??? ???? ????? ????????, ? ????????? ?? ???????? ????? ?????? ?? ???????? ????? ??? ?? ???? ?? ??? ??????, ??? ??? ????, ? ?? ???? ????? ???? ???? ?? ???????? ??????? ?? ????? ???...

Подели на овим сајтовима

Pa ja bih volela da je ovo vreme sada,poslednje vreme i da docekam drugi Hristov dolazak,ovde,pa svi djuture odjednom  confused  0110_hahaha 0110_hahaha

I bar malo da se izdignem iznad zemlje..  0104_cheesy

"Видети свет у зрнцу песка,

И небо у дивљем цвету,

Држати бесконачност на длану

А вечност у једном часу"

В.Блејк

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  ????? рече:
  trapa рече:

?? ??? ????? ?? ?? ?????? ???????? ?? ????????? ?? ????.

?? , ????? ?? ?? ?????.

????, ??? ?? ????? ? ???? ????????. ??? ?? ?????? ??? ?? ????? ?????????? ?? ??????. ? ???? ?? ?? ?????????? ??? ?? ???? ? ?? ???? ?? ??????. ??? ????? ?? ??????? ???? ???????? ?? ?? ??????? ????? ???????.
Подели на овим сајтовима

trapa рече:
  ????? рече:
  trapa рече:

?? ??? ????? ?? ?? ?????? ???????? ?? ????????? ?? ????.

?? , ????? ?? ?? ?????.

????, ??? ?? ????? ? ???? ????????. ??? ?? ?????? ??? ?? ????? ?????????? ?? ??????. ? ???? ?? ?? ?????????? ??? ?? ???? ? ?? ???? ?? ??????. ??? ????? ?? ??????? ???? ???????? ?? ?? ??????? ????? ???????.

?????? ?????.

?? ???????? ? ???? ?? ????, ??? ? ???? ? ????? ?????? ?????, ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ?????? ???????? , ? ?? ??? ?? ?????? ???? ?? ??????? ?????????? ?????? ???? ? ?????????? ??? ??? ??? ??? ???? ? ??????(????????,????????,??????? ???).

????? ???? ???? , ??? ????????? ?? ??? ?????, ????? ?? ?? ??????? ?? ?? ? ????? ??, ????? ???? ?? ?? ?? ?? ?? ?????? ? ?? ?? ?????? ?????, ??? ??????????...

?????? ?? ??...

????? ?? ?????????.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...