Jump to content

Размишљамо ли о сопственој смрти? Како је замишљамо?

Препоручена порука

Не знам шта да напишем од када је изашла ова тема мислио сам, мислио и још

увек ми не пада на памет шта да одговорим .. 1317_womens

Радост Христова је у овоме:

да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш,

макако тешка била искушења.

Подели на овим сајтовима

Nema šta da zamišljam svoju smrt kad znam kakva ?e biti  319.gif  Il kanap il voz ili pištolj, mada za ovo zadnje nemam para  1317_womens

dakle ipak ne znaš, tri su izbora i sva tri mogu da se izjalove i da ostaneš invalid za ceo život https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

što se mene tiče,voleo bih da umrem u snu,kao moj deda...a ne kao svi ostali u kolima sa njim-vrišteći....

https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/izlet.gif          1317_womens

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ја замишљам да сам умро као неки јунак,и за мном плачу непрегледне колоне женског рода    :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje: dada dada klapklap klapklap :cheesy2: :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

i svima si dao po .........

vidi kako sebe zamislja rambo amadeus

Rambo Amadeus RTS interviu 4-4 1994

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Ја морам да признам да никад нешто нисам замишљао своју смрт, али зато непрестано размишљам како ће ми бити после смрти. Воео бих да буде без бола, непостидна и мирна, али ми је много важније да дам добар одговор на Страшном суду Христовом.

Да, размишљам да ћу отићи са овога света пре жене  0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

?? ????? ?? ??????? ?? ????? ????? ????? ???????? ????? ????, ??? ???? ?????????? ????????? ???? ?? ?? ???? ????? ?????. ???? ??? ?? ???? ??? ????, ?????????? ? ?????, ??? ?? ?? ????? ??????? ?? ??? ????? ??????? ?? ???????? ???? ?????????.

??, ????????? ?? ?? ????? ?? ????? ????? ??? ????  klapklap

U nekoj od tema ve? napisah da se najviše bojim toga dali ?u imati dobar odgovor ili samo loša opravdanja, da li ?u umeti da dam odgovor na pitanje Ko si ti?

I zato zbog tog , nazovimo ga straha odlu?ih da spoznam sebe

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

Рамбо Амадеус стварно помало луд човек...

Мада га ја на неки начин готивим, што би се рекло.

Што се тиче моје смрти...

само желим да не буде нагла,

да стигнем да се покајем за све за шта дотле не будем...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

Volela bih ,pre svega,da svo potomstvo moje,muza moga i sve drago moje ostavim udobrom zdravlju telesnom,duhovnom i dusevnom,a ja pokajana,ispovedjena i pricescena u miru i potpuno cistoj svesti predam dusu Tvorcu nasem.I jos kad bi me ispratili zvuci pesme"Tebe pojem"...

Eeeeeeh,kako bih volela tako da usnim u Gospodu 0202_238

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......što kažu kako ćeš najlakše da zasmeješ Boga-kaži mu šta planiraš..... 0202_238

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Mocarte,ono su bile zelje,a planove prepustam Bogu.Nego,jel se racuna u dobra dela to kada zasmejes Boga,a? 0202_238 klapklap

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...