Дража Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. bleh "Покајте се и верујте у Еванђеље", говори Господ. (Мк.1:15) http://www.svetosavlje.org/biblioteka/index.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 789.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 790. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 791. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 792. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SlavicaTB Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 793. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну.[move][/move] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 794. Gospode, Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj me gresnoga! Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 13, 2011 Пријави Подели Написано Јул 13, 2011 795.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 14, 2011 Пријави Подели Написано Јул 14, 2011 796. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јул 14, 2011 Пријави Подели Написано Јул 14, 2011 797. Gospode Isuse Hriste , Sine Božiji , pomiluj me grešnu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јул 14, 2011 Пријави Подели Написано Јул 14, 2011 798. Господе Исусе Христосе, Сине Божији, помилуј ме грешног! Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јул 14, 2011 Пријави Подели Написано Јул 14, 2011 799.Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj me grešnu! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 800.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 801. Gospode Isuse Hriste , Sine Božiji , pomiluj me grešnu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 15, 2011 Пријави Подели Написано Јул 15, 2011 802 . Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука