Ленка* Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 682. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 683. Господе Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешног. Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оља Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 684. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 28, 2011 Пријави Подели Написано Јун 28, 2011 685.Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 686. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 687.Господе Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Господе Исусе Христе Сине Божији помилуј нас и спаси нас грешне, Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 689. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ ME GRESNU! facenew22222222 ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 690 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj me gresnu. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pravnik Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 691. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Православна цркво наша драга, надо свију нас, у теби је Црногорац нашао свој спас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 692.Gospode Isuse Hriste, Sine Božiji, pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 693. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2011 Пријави Подели Написано Јун 29, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 695. Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 30, 2011 Пријави Подели Написано Јун 30, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука