Александрида Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 592.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Gospode,Isuse Hriste,Sine Božiji, pomiluj me grešnu! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 594. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 595.GOSPODE, ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 14, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 596. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 598. Господе Исусе Христе помилуј ме Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 599. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 Gospode,Isuse Hriste,Sine Božiji pomiluj me grešnu! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 602 Gospode Isuse Hriste Sine Boziji pomiluj nas gresne omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 15, 2011 Пријави Подели Написано Јун 15, 2011 603. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 604 . Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 605 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 16, 2011 Пријави Подели Написано Јун 16, 2011 606. GOSPODE,ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE! 1127_battle ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука