Sinergija Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Господе Исусе Христе Сине Божји помилуј ме грешну. Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 578.GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOŽIJI,POMILUJ ME GREŠNU... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 579. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 581. GOSPODE, ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ NAS GRESNE! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jermel Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 583.Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 vidi sto si praktican,pa i jeste tako lakse vec kuckat :group111: ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 585 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj me gresnu. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji ,pomiluj me grešnu! "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 Господе, помилуј нас грешне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 13, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 588. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 589. Gospode,Isuse Hriste,Sine Boziji,pomiluj nas gresne! ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Јун 13, 2011 Пријави Подели Написано Јун 13, 2011 590. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јун 14, 2011 Пријави Подели Написано Јун 14, 2011 Господе Исусе Христе, Сине Божји, помилуј ме грешног. ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука