Гости Guest Написано Април 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 26, 2011 386. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 387. Господе,Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 388. Г о с п о д е, И с у с е Х р и с т е, С и н е Б о ж и ј и, п о м и л у ј м е г р е ш н о г . Амин! http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 , Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Април 27, 2011 Пријави Подели Написано Април 27, 2011 389.Gospode Isuse Hriste,sine Božiji pomiluj moju porodicu! “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 390.Gospode Isuse Hriste,sine Božiji pomiluj moju porodicu! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 28, 2011 Пријави Подели Написано Април 28, 2011 391.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 28, 2011 392. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Слава Богу за СВЕ !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Софија Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 393.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ Вера је моја мисао о Теби, што покреће Тебе, Најеластичнијега, да мисли о мени. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 394 Господе , Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 395. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 396 Господе , Исусе Христе, Сине Божији, помилуј нас грешне. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 29, 2011 Пријави Подели Написано Април 29, 2011 397.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ...И УСЛИШИ МОЛИТВЕ СВИМ ОВИМ ДИВНИМ ЉУДИМА... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 398. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 30, 2011 Пријави Подели Написано Април 30, 2011 399. Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj me grešnu 319.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука