NinaD Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 268. Господе Исусе Христе, сине Божији, помилуј ме грешну! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 269 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne. omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 [shadow=red,left]270.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРАШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teleskop Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 271. Gospode Isuse Hriste, sine Bozji, pomiluj mene gresnog. Amin. "Znam da nista ne znam" - Sokrat Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2011 272. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Samo nas Gospod spašava... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 273.Gospode Isuse Sine Bozji,pomiluj me gresnu....... http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Јесте и биће Марти... 274.ГОСПОДЕ,УСЛИШИ МОЛИТВЕ НАШЕ... kriminalac kriminalac Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 2, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 2, 2011 276. Господе, Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rada ex guscije pero Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 277. Gospode Isuse Hriste,Sine Božiji,pomiluj me grešnu amin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 278. Gospode Isuse Hriste Sine Božiji - POMILUJ NAS GREŠNE, i oprosti nam. 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 279. Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, Bogorodice radi pomiluj nas! "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 280.ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ,СИНЕ БОЖИЈИ,ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ... Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Април 2, 2011 Пријави Подели Написано Април 2, 2011 281 Gospode Isuse Hriste, Sine Boziji, pomiluj nas gresne!!!! omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 3, 2011 Пријави Подели Написано Април 3, 2011 282. Gospode Isuse Hriste Sine Božiji pomiluj nas grešne. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука