Данче* Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Господе Исусе Христе, Сине и Логосе Божији, Богородице ради помилуј ме грешну. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Господе Исусе Христе помилуј ме. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Господе Исусе Христе помилуј ме. "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragana I. Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 GOSPODE ISUSE HRISTE,SINE BOZIJI,POMILUJ ME GRESNU... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Господе Исусе Христе,јединородни сине Божији помилуј мене грешнога човека, Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Амин. Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Господе Исусе Христе, Сине и Логосе Божији, Богородице ради помилуј ме грешну. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Господе Исусе Христе , Сине Божији помилуј мене грешног и не достојног . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 26, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2014 Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног. Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јефимија Крунић Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ СИНЕ БОЖИЈИ ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНУ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Господе Исусе Христе, Сине и Логосе Божији, Богородице ради помилуј ме грешну. Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rajevski Написано Фебруар 27, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2014 Господи Иисусе Христе,Сыне Божий,помилуй мя грешнаго. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука