Jump to content

Напади црквених расколника на Епископе и свештенике СПЦ

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Одговори 135
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ja ne znam ni za jednog episkopa da je otovreno podržavao Miloševića

Vladika Filaret   joooj
Баш отоворено?

Знам да је на прошлим или предпрошлим изборима у име СПц подржавао социјалисте а на на задњем митингу Нове Србије је подржао њих,на истим изборима  dada

Нисам знао да је баш Милошевића подржао тако отворено...

Подели на овим сајтовима

Vladika Filaret   joooj

Није га баш подржавао.

Читао сам један разговор са владиком Филаретом, још док је Милошевић био на власти, баш му је то питање било постављено.

Не могу тачно да се сјетим, али је одговорио да је разлог тај што је Милошевић давао одређене донације за Милешеву, чини ми се, тако да не би било у реду да прича против њега. Не држите ме за ријеч јер сам то давно прочитао.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Vladika Filaret   joooj

Није га баш подржавао.

Читао сам један разговор са владиком Филаретом, још док је Милошевић био на власти, баш му је то питање било постављено.

Не могу тачно да се сјетим, али је одговорио да је разлог тај што је Милошевић давао одређене донације за Милешеву, чини ми се, тако да не би било у реду да прича против њега. Не држите ме за ријеч јер сам то давно прочитао.

шест милиона марака је Слоба дао за милешеву
Подели на овим сајтовима

Vladika Filaret   joooj
Баш отоворено?

Знам да је на прошлим или предпрошлим изборима у име СПц подржавао социјалисте а на на задњем митингу Нове Србије је подржао њих,на истим изборима  dada

Нисам знао да је баш Милошевића подржао тако отворено...

Bas otvoreno ga je podrzavao... pa je posle morao da se pokaje pred Sinodom
Подели на овим сајтовима

Владика Филарет подржава свакога ко помаже Цркву. Зато је његова Епархија једна од најбрже обновљених Епархија.

Tacno....

Obnovljeno je dosta manastira i crkava u milesevkoj eparhiji  joooj

Mislim da se u eparhiji milesevskoj sluzi po novom.... znam da je doneo odluku 2007./2008. godine da se u milesevskoj eparhiji sluzi po novom...ne znam da li je ta odluka jos na snazi...

Narod se nije bunio...

Подели на овим сајтовима

da Mudrov kako da ne,eto imaš 10 poruka a nisi ovde banovan  0442_feel

Poruka ti je obrisana jer nema veze sa životom,toliko nemanje veze sa realnošću ni ovaj forum ne može da istrpi  0442_feel

Boze sacuvaj i sakloni.

Moja poruka nema veze sa realnoscu i to ces da pokrijes smajlicima.

Vidi se da se moras uvlaciti.

Vrati ti moju poruku pa nek drugi procene kako nema veze sa realnoscu to da su Mitropolit Jovan i Episkop Irinej Backi bili omiljeni gosti na rezimskim medijima punih deset godina od 1990-2000 godine.

I kojim povodom su ih citirali.

Подели на овим сајтовима

Aj ti to sad lepo dokaži.

Pošto sam ja gledao te medije sve te godine i mitropolita Jovana mislim da nisam nikad ni video .

najviše je po televiziji bilo mitropolita Amfilohija.

Vladike Irineja je bilo na televiziji i on je prvi koji je po pitanju crkve i televizije nešto uradio sa emisijom pravoslavni bukvar

Подели на овим сајтовима

Konsultuj se sa tvojim starijim kolegama, koji to pamte i posebno vremena pre BK televizije znaci do 1997godine.

Pa ces videti da si pun stereotipa, i da mislis da sto si ti zapamtio da je to istorija i da se samo to dogodilo.

Na svim medijima rezimskim nije bilo emisija koje bi se sem poslanice koja se citala uvec Bozica, govorilo o veri.

Ali se na svaki politicki dogadjaj, 9. mart 1991.godine, vidovdanski sabor 1992.godine, hpsenje Vuka 3.juna 1993.godine, uvodjenje sankcija na Drini 1994. godine, pad Krajine i demonstracije povodom toga 1995. godine, zvizdanje i setnje 1996. i 1997. godine, Preobrazenjski miting i miting opozicije 15.4.1999. godine, odgovaralo saopstenjem vladike Irienja ili Mitropolita Jovana u pres centru Tanjuga u zavisnosti od situacije.

Kada je Milosevic bio pred padom, vrlo brzo su stizala saopstenja Mitropolita iz Trsta koji se odjednom stvori u Tanjugovom pres centru i vladike Irineja koji nije propustao ni jedna 29 novembar, i slican praznik ''drzave i partije'' kongres SPS-a itd.

Saopstenja su bila u skladu sa situacijom od''pozivana mir snagama bezumlja i haosa koji zvizde i ne postuju zivog svetitelja Patrijarha Pavla'', do davanja pune podrske ''mirotvorackoj politici'' u vreme predavanja Krajine kada ''mir nije imao alternativu''

Ako sam nesto slagao ovde,a ti se brzo konsultuj sa glavnim urednicima , pa me odmah banuj i sve zivo izbrisi.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...