Jump to content

Politicke (ne)prilike u Srbiji

Оцени ову тему

cloudking

Препоручена порука

Коме се Тадић извињавао....

Човек је ту реч истрошио,похабао и обезвредио колико пута ју је понављао...

И сад треба да копам.изјаве по интернету....Докажи, цено на бело, као да нису људи имали телевизор од 2004 до 2012 и као да им.је.неко.избрисао памћење.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Зашто су пили вино са Вучићем? Најозбиљније питам? 

Вино се пије кад наздрављаш. Направио си неку погодбу, остварио неки успјех итд... Наздравља се кад има разглога за то, а притисци којим су Срби изложени у БиХ нису повод здравици него озбиљним разговорима. Тема је више суморна него радосна, тако да оне слике гдје пијуцкају вино, а повод је наводно тешко стање Срба у БиХ је више него трагикомично. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Вилер Текс рече

Што се тиче Војводства Српског (јер нема тога што може бити војводство,.краљевина, кнежевина, република а да нема ближу одредницу) ДС је успео да тамо за председника скупштине постави аутошовинисту и борца.против српских интереса Чанка.

I desilo se šta?

У Рашкој није било проблема.

Kao i u Vojvodini...

У Бујановцу, Медвеђи и Прешеву ( не постоји област Прешевска долина,то је шиптарски термин) побуна је угушена 2001. Доста су ту имали улогу Ђинђић али верујем и људи из ДСС, оперативно Човић и жандармерија, међу њима и Гури који је касније имао неких проблема у време демократске власти.

И какве везе са тим има Ђорђевић, маркетиншки стручњк? Ја њега не сматрам аутошовинистом, чудна ми ке његова нападна црквеност и одједном појачано родољубље у јавности. Можда грешим али на.основу неких других ствари, о којима се расправљало раније на другим темама, то ми је чудно. Не бих даље

Đorđević je bio Tadićev savetnik za Kosovo, a Milo ga je označio kao čoveka koji je u Crnoj Gori organizovao opoziciju.

Kakve veze ima sa navedenim? Pa te što nije autošovinista samo zato što Informer nije pisao da jeste.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, haveaniceday рече
RS.N1INFO.COM

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da lično misli da je "Kosovo nezavisna država".

Evo posten Autosovinista, makar se ne stidi da prizna. Niko ga nista nije ni pitao... ali lepo je da nam je saopstio sta misli. 

On je bar pošten

Moram da priznam da se divim njegovoj hrabrosti i inteligenciji iako imamo suprotne stavove po mnogo čemu 

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Вилер Текс рече

Коме се Тадић извињавао....

Човек је ту реч истрошио,похабао и обезвредио колико пута ју је понављао...

И сад треба да копам.изјаве по интернету....Докажи, цено на бело, као да нису људи имали телевизор од 2004 до 2012 и као да им.је.неко.избрисао памћење.

Ne foliraj se uhvacen si u lazi.

Izvinio se samo hrvatima koliko ja znam. A pogledjamo sta je taj monstrum i mrzitelj srbije tada izjavio. PatriJotama slabog srca se ne preporucuju ovi morbidni redovi zbog mogucih halucinacija:

“Ja se izvinjavam svima protiv kojih je činjen zločin u ime srpskog naroda. Ali to nije činio srpski narod, nego su zločinci individulaci, odnosno pojedinci i nemoguće je optuživati jedan narod. Ali isti zločini su vršeni i protiv našeg naroda. I u tom smislu svi dugujemo jedni drugima izvinjenje. Ako ja treba prvi da počnem, evo, tu sam.”

• Свиђа ми се 1
пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

WWW.ISTINOMER.RS

Tadić je, odgovarajući na pitanja nakon što je održao predavanje na Forumu svetskih lidera na njujorškom Univerzitetu Kolumbija, izjavio...

Pošto je ovo malo starije dok je Bota bio predsednik, nedostaje i izvinjenje predsednika Tome Nikolića:

„Ja klečim i tražim pomilovanje za Srbiju zbog zločina koji je izvršen u Srebrenici. Izvinjavam se za zločine koje je u ime naše države i našeg naroda učinio bilo koji pojedinac“

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Znao sam da sampaganini drka palac na dolje 

Ako ako

Violina je težak instrument :)

Klavir još teži  :))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 48 минута, Avocado рече
WWW.ISTINOMER.RS

Tadić je, odgovarajući na pitanja nakon što je održao predavanje na Forumu svetskih lidera...

Pošto je ovo malo starije dok je Bota bio predsednik, nedostaje i izvinjenje predsednika Tome Nikolića:

„Ja klečim i tražim pomilovanje za Srbiju zbog zločina koji je izvršen u Srebrenici. Izvinjavam se za zločine koje je u ime naše države i našeg naroda učinio bilo koji pojedinac“

Link!!!!!!!,??

Kako vadiš iz konteksta!

Pravi si advokat!

(Nedovoljno sam hevanajsdejovski rekao ovo ipak)

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Драшко рече

Link!!!!!!!,??

Kako vadiš iz konteksta!

Pravi si advokat!

(Nedovoljno sam hevanajsdejovski rekao ovo ipak)

Tadic je bar uz izvinjenje provukao i odgovornost drugih ucesnika u ratovima i naglasio da zlocini nisu kolektivni a ova naciJonalisticka perjanica "kleci i trazi pomilovanje za SRBIJU, ZBOG ZLOCINA KOJI JE UCINJEN U SREBRENICI:unbelieveble:

Naravno naciJonalisticki bufoni ce Tadica da okarakterisu kao nekakvog najveceg izdajnika a Nikolic je cool, zato sto je izrazeno nacionalan a to je ljudima poput Vilera ili Haveanicedaya sasvim dovoljno (plus ako je napravio neki verski spomenik, i-ha, sve mu se oprasta sto izgovori).

Sve kod njih je laz i propaganda. Bukvalno ako ti patriJota kaze "dobar dan", prvo pogledaj oko sebe, velika je verovatnoca da je noc...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Teške posledice iznurivanja radnica iz Leskovca

WWW.NETKOLUMNE.COM

Leskovački doktor Aleksandar Rangelov oglasio se povodom novog sindroma koji je uočio kod radnica tamošnje kompanije Aptiv - sve ukazuje na ...

:(

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Avocado рече

I desilo se šta?

Kao i u Vojvodini...

Đorđević je bio Tadićev savetnik za Kosovo, a Milo ga je označio kao čoveka koji je u Crnoj Gori organizovao opoziciju.

Kakve veze ima sa navedenim? Pa te što nije autošovinista samo zato što Informer nije pisao da jeste.

Десило се то да такав лик као Чанак  не може да обавља било какву функицију због ставова који иду на штету Срба.

Добро, што значи да са.наведеним догађајима нема везе.

Нисам сигуран може ли се веровати Милу. Не због Информера. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Десило се то да такав лик као Чанак  не може да обавља било какву функицију због ставова који иду на штету Срба.

Znači ništa se nije desilo...

Добро, што значи да са.наведеним догађајима нема везе.

Naravno... nema niko iz prethodnog režima... tad su se sve srpske zemlje same branile se od svih uključujući i od izdajničkog režima... tek kad je Vučić ponovo došao na vlast onda je ponovo zatrebao neki Vođa da ih brani... to se tako uvek podudari slučajno...

Нисам сигуран може ли се веровати Милу. Не због Информера. 

Ne može nikako... naročito kad trabunja o tome kako je bivši izdajnički režim imao bilo šta sa srpskom opozicijom u Crnoj Gori... to prosto nije u skladu sa svime što nas Ćirilica i Informer uče o univerzumu... i kao takvo je sigurno pogrešno...

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Avocado рече

Znači ništa se nije desilo...

Naravno... nema niko iz prethodnog režima... tad su se sve srpske zemlje same branile se od svih uključujući i od izdajničkog režima... tek kad je Vučić ponovo došao na vlast onda je ponovo zatrebao neki Vođa da ih brani... to se tako uvek podudari slučajno...

Ne može nikako... naročito kad trabunja o tome kako je bivši izdajnički režim imao bilo šta sa srpskom opozicijom u Crnoj Gori... to prosto nije u skladu sa svime što nas Ćirilica i Informer uče o univerzumu... i kao takvo je sigurno pogrešno...

Па није се ништа десило јер не може проћи Чанков бољшевички план о независности. А ти ако мислиш да Чанак треба да се пита за нешто, ниск бољи од њега.

Прика навео си догађаје из 2001. Тј побуну терориста на југу Србије. Можеш да хвалиш Ђинђића, Човића и Радосављевића. Ђорђевић тад није имао ништа са тим.

Наведи ти мени велика дела Бориса Тадића за Србе у Црној Гори. Нема ни Вучић нешто нарочито.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, fsa рече

Teške posledice iznurivanja radnica iz Leskovca

WWW.NETKOLUMNE.COM

Leskovački doktor Aleksandar Rangelov oglasio se povodom novog sindroma koji je uočio kod radnica tamošnje kompanije Aptiv - sve ukazuje na ...

:(

Slicno je i u PKC Smederevo, isto subvencije po radniku, isto im grad djabe obezbedio zemljiste i infrastrukturu i ivelike hale i to preko kredita na ime grada, i isto ortopedija, vodio caleta pre oko 2 godine na ortopediju i tamo bilo dosta radnika PKC sa problemima za ortopediju, i radno vreme i po 12 sati, i nazalost slicno neka depresivna atmosfera medju radnicima, i cesto se menjaju radnici i primaju nove, predpostavljam zbog mnogih raznih faktora i verovatno i uslova rada i slicno.

Osim toga, jeste mala plata, ali cujem da su malo podigli platu u poslednje vreme, ali je problem sto nemaju topli obrok... itd.... videcemo da li ce biti bolje u buducnosti, ali za sada deluje da nije bas dobro sa neke strane, i koliko vidim dok vozim po Srbiji u mnogim gradovima postoje slicne fabrike sa slicnim uslovima kao u ovim PKC i APTIV firmama.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, cloudking рече

Ne foliraj se uhvacen si u lazi.

Izvinio se samo hrvatima koliko ja znam. A pogledjamo sta je taj monstrum i mrzitelj srbije tada izjavio. PatriJotama slabog srca se ne preporucuju ovi morbidni redovi zbog mogucih halucinacija:

“Ja se izvinjavam svima protiv kojih je činjen zločin u ime srpskog naroda. Ali to nije činio srpski narod, nego su zločinci individulaci, odnosno pojedinci i nemoguće je optuživati jedan narod. Ali isti zločini su vršeni i protiv našeg naroda. I u tom smislu svi dugujemo jedni drugima izvinjenje. Ako ja treba prvi da počnem, evo, tu sam.”

Неће бити да је само једном...

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...