Jump to content

Инцков закон, као други корак наметања геноцида Србима

Оцени ову тему

Препоручена порука

WWW.NSPM.RS

Расправа о слободи мишљења и изражавања, о њеној појединачној важности – за потпуни развој личности, и комунитарној – за демократски политички систем, може...

Подели на овим сајтовима

Ово је најозбиљнији проблем с којим смо тренутно суочени, као народ. И није нимало безазлен.

Први корак тог наметања геноцида Србима је учињен од стране Хашког трибунала, кроз разне пресуде, у којима је појединцима наметнута одговорност, не само за злочине за које им је суђено (за које можда и нису били одговорни), већ су у тим пресудама ти злочини оквалификовани као геноцид, иако Хашки трибунал није и не може бити надлежан да сам по себи нешто оквалификује као геноцид. Али то је ипак учињено и остало је забиљежено у пресудама тог суда, без икакве озбиљне реакције с наше стране, од институција које тиме и треба да се баве.

Ако ни сад не одреагујемо и покренемо сва могућа средства, не само да се укине тај Инцков закон већ њега лично да позовемо на одговорност, проћи ће и тај "Инцков" закон испод жита и остати забиљежен, свеједно што се коси са елементарним правом. А шта нас онда чека, то се већ јасно види.

Читава српска дипломатија сад мора да ради само на том питању, на стварању новог међународног суда правде. И Русија, и Кина, и добар дио слободног свијета је већ спреман за то. Не само за тај суд, већ и све друге организације, паралелне тим наводним међународним, које више ни не служе ничем осим слијепог подупирања Запада у тим очајничким настојањима да задржи своју доминацију.

На жалост, ја сам ту крајњи песимиста и уопште не видим спремност Српске државе да се суочи с тим проблемом. Питања којима се Вучић бави су мини шенген и нове инвестиције, а то, што већ сутра може бити на челу једног геноцидног народа, то га уопште неће спријечити да буде предсједник те државе, геноцидних поданика. Једино што ће тад морати да им прича неку другу причу.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...