Jump to content

Олимпијске српске медаље 2021.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Нисте га разумели. Хтео је да каже да су момци из обезбеђења буздовани а не да су спортисти икада дочекивани са Бајом Малим Книнџом. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

On 14. 8. 2024. at 20:51, Н И Н Е рече

Нисте га разумели. Хтео је да каже да су момци из обезбеђења буздовани а не да су спортисти икада дочекивани са Бајом Малим Книнџом. 

Expand  

Dobro da ima i normalnih....:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

On 14. 8. 2024. at 20:51, Н И Н Е рече

Expand  

Znamo mi vrlo dobro šta on i takva sorta hoće da kažu.

Подели на овим сајтовима

On 15. 8. 2024. at 13:55, Владимир Владимирович Цар1 рече

Шта фали да је и био Баја Мали Книнџа. Срамота јесте што редари нису препознали освјача златне медаље, али какве то везе има са Бајом?

Expand  

Smeta im jer ima previse istine u njegovim pesmama. Pa ih pece savest kako ustaska tako i drugosrbijanska. A jos je uz to i melos nazadan balkanski :D

Подели на овим сајтовима

Решио сам да проверим то што Дуци прича да Јокић и Новак рекламирају кладионице, кад оно пише : Балкан Бет коцкарница - генерални спонзор олимпијског тима Србије. Шта даље да коментаришемо.

Подели на овим сајтовима

Ако погледате Александру Перишић, она је такав врх врхова да за њу не постоји медаља. Што се тиче Хрватице тренера Александре, за њу не знам да ли је српског порекла, увек би се рекло барем 70%, али удата је за нашег у Београду и живи како видимо веома успешно. Свака им част на сарадњи и како су стручни.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...