obi-wan Написано Фебруар 27, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2021 "У Грчкој, у цркви Светог Димитрија у Вирону, Неа Елветиа на Атици. Видео забележен 25.02.2021. Пресвета Богородице, спаси нас!" ... https://www.facebook.com/100014729075060/videos/1084116478755978/ ... Edit: na linku je video zapis. Slobodan Milošević, Марјанн and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 27, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2021 Жика је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 27, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2021 пре 3 часа, obi-wan рече Боже помози! Бојим се да не дође до рата између Грка и Турака.. J_a_n_a and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 27, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2021 Пре сат времена, Плаво Небо рече Боже помози! Бојим се да не дође до рата између Грка и Турака.. I meni je isto palo na pamet. Na vojnom forumu je vec neko vreme aktivna tema o Kipru, stanje u celom tom regionu je nategnuto. U stvari, cini mi se da nije Rusa u Siriji, sve bi to buknulo kao bure benzina, jer ne bi imao ko da zauzda Tursku i Izrael. Prosle godine su ubacili Grcima one drekavce iz Sirije, pa su ovi demolirali jednu manju crkvu na nekom od ostrva, verovatno se secas toga. Uglavnom, tamo nikako nije sjajno, daj Boze da ne bude veceg loma. J_a_n_a and Плаво Небо је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 27, 2021 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2021 Inace, promenom precednika u Murici, vec je pocela guzva opet u Siriji. ... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 27, 2021 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2021 Пре сат времена, obi-wan рече I meni je isto palo na pamet. Na vojnom forumu je vec neko vreme aktivna tema o Kipru, stanje u celom tom regionu je nategnuto. U stvari, cini mi se da nije Rusa u Siriji, sve bi to buknulo kao bure benzina, jer ne bi imao ko da zauzda Tursku i Izrael. Prosle godine su ubacili Grcima one drekavce iz Sirije, pa su ovi demolirali jednu manju crkvu na nekom od ostrva, verovatno se secas toga. Uglavnom, tamo nikako nije sjajno, daj Boze da ne bude veceg loma. Сећам се, скоро сам гледао један видео кипарског епископа, погледај га. Најављује престанак ''пандемије'', али најављује нове, теже муке. Бог само да помогне, свима! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука