Jump to content

Проплакала икона Пресвете Богородице Утешитељке у Грчкој

Оцени ову тему

Препоручена порука

"У Грчкој, у цркви Светог Димитрија у Вирону, Неа Елветиа на Атици. Видео забележен 25.02.2021.
 Пресвета Богородице, спаси нас!"

...

https://www.facebook.com/100014729075060/videos/1084116478755978/

...

Edit: na linku je video zapis.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

947803323_.thumb.jpg.b99a37c9bdd829554212a04cd4691667.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Плаво Небо рече

Боже помози! Бојим се да не дође до рата између Грка и Турака..

I meni je isto palo na pamet. Na vojnom forumu je vec neko vreme aktivna tema o Kipru, stanje u celom tom regionu je nategnuto. U stvari, cini mi se da nije Rusa u Siriji, sve bi to buknulo kao bure benzina, jer ne bi imao ko da zauzda Tursku i Izrael.

Prosle godine su ubacili Grcima one drekavce iz Sirije, pa su ovi demolirali jednu manju crkvu na nekom od ostrva, verovatno se secas toga.

Uglavnom, tamo nikako nije sjajno, daj Boze da ne bude veceg loma.

Подели на овим сајтовима

Inace, promenom precednika u Murici, vec je pocela guzva opet u Siriji.

...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, obi-wan рече

I meni je isto palo na pamet. Na vojnom forumu je vec neko vreme aktivna tema o Kipru, stanje u celom tom regionu je nategnuto. U stvari, cini mi se da nije Rusa u Siriji, sve bi to buknulo kao bure benzina, jer ne bi imao ko da zauzda Tursku i Izrael.

Prosle godine su ubacili Grcima one drekavce iz Sirije, pa su ovi demolirali jednu manju crkvu na nekom od ostrva, verovatno se secas toga.

Uglavnom, tamo nikako nije sjajno, daj Boze da ne bude veceg loma.

Сећам се, скоро сам гледао један видео кипарског епископа, погледај га. Најављује престанак ''пандемије'', али најављује нове, теже муке. Бог само да помогне, свима!

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...