Jump to content

Академик се одриче Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 32 минута, mario beloti рече

Ово су Сорошови плаћеници

Ништа ти не знаш. Сорош је само марионета у Ђиласовим рукама.

Нисам смео да одам ову мрачну тајну јер ће форум због тога морати да нестане, али ето...било је јаче од мене...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 254
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Иначе која је ситуација у науци где све држи Сорош и екипа се види из писма ректорке БУ поводом случаја Р Кубата мага који пали лутке где се моле факултети да му нађу посао :)). Све је то иста екипа, Кубат, ректорка овај председник Сану који примају донације од Сороша и онда морају да се јаве у јавности  на позив и дају интервју како Косово није Србија. То је он већ причао па је повукао пре неку годину, али сада идемо опет.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, GeniusAtWork рече

Ништа ти не знаш. Сорош је само марионета у Ђиласовим рукама.

Нисам смео да одам ову мрачну тајну јер ће форум због тога морати да нестане, али ето...било је јаче од мене...

Ђилас је Сорошев пион, као и ти.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, mario beloti рече

Не бих гурао нос у те ствари да сам на твом месту. Само ће у једном тренутку да ти нестане струја и чућеш у мраку звук корака уз степенице...

Подели на овим сајтовима

да те питам ја јер знаш који је став СПЦ поводом Косова да је српско и даље смараш?

И да је АВ подржао овог смешног  председника дакле збунио Вас је као и увек не знате где сте.

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, mario beloti рече

Ово су Сорошови плаћеници који овде провцирају, али са њима не треба разговарати губљење времена, има опција да га прескочиш.

Nema niceg strrasnog u tome da zaradis po neki dinar sa strane a Soros placa i redovno i mnogo... Razmisljam da od tih para izgradim neku crkvu sebi u zaduzbinu. Taman neki ordencic da si zakacim na grudi pre smrti, da kad odem pred gospoda odem ko gospodin covek, odlikovan :) a ne ko vi... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, mario beloti рече

да те питам ја јер знаш који је став СПЦ поводом Косова да је српско и даље смараш?

И да је АВ подржао овог смешног  председника дакле збунио Вас је као и увек не знате где сте.

Crkva je odlikovala ljude koji su pomogli da kosovo ucvrsti svoju nezavisnost kroz institucije, tako da je prilicno jasan stav crkve u vezi s Kosovom ;) 

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, mario beloti рече

Obrnuto moj prijatelju, ali to od mene nisi cuo, molim te. 

Meni je receno da prijavim svako odstupanje od sorosevog ucenja tako da moim te ne teraj me da te zavodim u knjige... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Crkva je odlikovala ljude koji su pomogli da kosovo ucvrsti svoju nezavisnost kroz institucije, tako da je prilicno jasan stav crkve u vezi s Kosovom ;) 

Косовска независност је толико чврста да нас терају да их признамо. Приликом прве озбиљне промене у геополитици ће нестати и те независности ако будемо мислили као Срби а не као аутошовинисти/комунисти.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Косовска независност је толико чврста да нас терају да их признамо. Приликом прве озбиљне промене у геополитици ће нестати и те независности ако будемо мислили као Срби а не као аутошовинисти/комунисти.

Kazi to ovima na vlasti sto malo po malo daju kosovu sve vecu autonomiju a onda vas napale da su ga prodali autosovinsiti pa vi onda umesto da lajete vodji uz nogu lajete uz zgradu SANU... Jer, to ce mnogo da promeni...

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, cloudking рече

Kazi to ovima na vlasti sto malo po malo daju kosovu sve vecu autonomiju a onda vas napale da su ga prodali autosovinsiti pa vi onda umesto da lajete vodji uz nogu lajete uz zgradu SANU... Jer, to ce mnogo da promeni...

Ако ови са власти то раде испуњавају све жеље аутошовиниста које ти овде.на форуму браниш на свакој теми. Што се буниш онда?

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Ако ови са власти то раде испуњавају све жеље аутошовиниста које ти овде.на форуму браниш на свакој теми. Што се буниш онда?

NIkada  u zivotu nisam branio nikakve autosoviniste. Branio sam ljude i ideje za koje se naciJonalisti tripuju da su autosovinsticke zbog vec utvrdjenog nervnog nedostatka koji ih sprecava da procesuiraju kompleksnije pomove poput "kritika".

Jel ti palo nekad na pamet da se pitas, zasto su naciJonalsiti vecinom neobrazovane seljacine bez ikakvih konstruktivnih impulsa (osim da se deru na sav glas kako su najbolji) a navodni autosovinisti visokoobrazovani gradjani s nekakvim idejama? Zanima me, sta ti mislis, zasto je to slucaj?

Definicija autosoviniste:
- Pogledajte ovu savrsenu zemlju u kojoj zivi savrseni narod. Ovakve lepote nema na planeti. Ljudi su najdivnij i najrazumniji a ...
- izvinite, ova ulica je strokava. Stanovnici kazu da vlast pare umesto na pranje ulica trosi na kokain i k**ve? Jel to tacno?
- AUTOSIVINISTAAA! MRZI SVOJU ZEMLJU!!!!! ODAKLE TI PRAVO SOROSEVCU I SATANISTO TI DA PLJUJES PO OVOJ SVETINJI!!!! PALI INFORMER, DAJ GAS, PLJUJ OVO GOVEDO AUTOSOVINISTICKO!!! AAARRRGGHHHHHHH!!!!!!!!

Nema vece pohvale nego da te naciJonalista proglasi za autosovinistu. Iskreno, polaskan sam :) 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

NIkada  u zivotu nisam branio nikakve autosoviniste. Branio sam ljude i ideje za koje se naciJonalisti tripuju da su autosovinsticke zbog vec utvrdjenog nervnog nedostatka koji ih sprecava da procesuiraju kompleksnije pomove poput "kritika".

Jel ti palo nekad na pamet da se pitas, zasto su naciJonalsiti vecinom neobrazovane seljacine bez ikakvih konstruktivnih impulsa (osim da se deru na sav glas kako su najbolji) a navodni autosovinisti visokoobrazovani gradjani s nekakvim idejama? Zanima me, sta ti mislis, zasto je to slucaj?

Definicija autosoviniste:
- Pogledajte ovu savrsenu zemlju u kojoj zivi savrseni narod. Ovakve lepote nema na planeti. Ljudi su najdivnij i najrazumniji a ...
- izvinite, ova ulica je strokava. Stanovnici kazu da vlast pare umesto na pranje ulica trosi na kokain i k**ve? Jel to tacno?
- AUTOSIVINISTAAA! MRZI SVOJU ZEMLJU!!!!! ODAKLE TI PRAVO SOROSEVCU I SATANISTO TI DA PLJUJES PO OVOJ SVETINJI!!!! PALI INFORMER, DAJ GAS, PLJUJ OVO GOVEDO AUTOSOVINISTICKO!!! AAARRRGGHHHHHHH!!!!!!!!

Nema vece pohvale nego da te naciJonalista proglasi za autosovinistu. Iskreno, polaskan sam :) 

Важи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, cloudking рече

Пријавио сам ти поруку....мислим да неће да те дирају админи, да покажу како су толерантни, али остави Цркву на миру, посебно да јој приписујеш којештарије...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...