Jump to content

Академик се одриче Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 13 минута, Рапсоди рече

Очекујеш да положим  ( положимо ) курс за Џемс Бонда, па прво љибосе у СРбији потаманим па прелетим као супермен овом нам лепом планетом, и све светске моћнике и  белосветски шљам који влада , исто потаманим једним ударцем. Било би лепо да је могуће, не живим у облацима, стварност сагледавам реално.  

Ma jok, samo mi pokazi video kad ste protestovali kad nasa drzava dala legitimitet kosovkoj vlasti usavsi s njima u koaliciju (na pimer... da zaboravimo ostale slicne situacije)

Ili mozda mislis da je  Kosticeva izjava daleko gora od tadasnjeg postupka drzave? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 254
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Ти си нешто преспавао. Ако се мени обраћаш, а рекао си да ти досађујем а ипак мислим да немаш шта паметно да одговориш, ја сам говорио против Слобине политике која је била лоша по Србе. Али далеко већу кривицу ту сносе Амери и Шиптари и питање је да ли би се други изашли из комунистичког шињела урадили нешто боље.

Што се тиче тренутне ситуације све што може да се ради је да се никада не питпише признање, да се помаже наш народ на КиМ и да се јача свест да је то наша земља.

Академик није констатовао да је то де факто окупирана територија која по закону припада нана него да је то де факто и,де јура нешто пто није наше. Академик лупа све у пест а то је много горе него кад ти лупаш.

A jel gore kad akademik lupa ili kad drzava udje u koaliciju u kosovskoj vladi? To me samo zanima ako nije problem.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

Ma jok, samo mi pokazi video kad ste protestovali kad nasa drzava dala legitimitet kosovkoj vlasti usavsi s njima u koaliciju (na pimer... da zaboravimo ostale slicne situacije)

Ili mozda mislis da je  Kosticeva izjava daleko gora od tadasnjeg postupka drzave? 

WWW.BBC.COM

Prvi put u istoriji postoji „opasnost da srpska ruka potpiše predaju Kosova", rečeno je na protestu.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Пошто си одлучио да ми се јавишаа наводно ти досађујем да ти одговорим бако хелсиншка.

Ти си усташа или незналица на куб ако негираш да су Хрвати, муслимани и Шиптари имали план идтребљења Срба. Ето читај о ХСП, Старчевићу, Призренској лиги, хрватскомцвијећу.

Да да алгоритам погрешио. Амрри бране ред и мир а ми не можемо. 

Ложиш се јер навијачке мајице проглашаваш за државну политику.

Шта си све изговорио не заслужујеш боље обраћање.

Drama, emocije, emocije, drama...

Jel se rodio neki naciJonalsita koji ume racionalno da razgovara, pa cak i ako sledi ove degenerativne ideologije ili sve svi u tom spanske serije fazonu?

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, GeniusAtWork рече

Па биће јако тешко да нешто конкретно променимо. И то је нажалост чињеница. То што су 2008. прогласили назависност коју су признале скоро све најјаче западне државе је доказ да смо дебело зезнули ствар...и да је запад испао г**но, наравно, то нико не спори јер су признали кршење резолуције коју су сами потписали.

А како смо ми реаговали кад се то десило? Необавештени направи митинг током кога провале у америчку амбасаду и каменују британску и немачку. И наравно демолирају и опљачкају гомилу продавница које држе Срби у центру Београда. И то је био наш одговор.

Поента целе приче је да мораш да имаш на власти људе који нису тоталне гњиде и који стварно имају макар промил жеље да покушају нешто да промене у нашу корист. И који неће користити трагедију око Косова да би људима бацали прашину у очи док се баве неким сасвим другим стварима. Засада таквих нема код нас ни у траговима.

Ма немој? А јел било тешко 1915?

Постоји сутра и прекосутра....

Не то није наш одговор. Наш одговор је 98% људи који то нису радили.

Власт је никаква али се и народ нешто пита. Док власт не потпише а ми у срцу и уму не одустанемо од Косова и Метохије не може нам нико ништа.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

Jel se rodio neki naciJonalsita koji ume racionalno da razgovara

Рече клауд  са локацијом у облацима, мајстор за водвиље . :laugh1: 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

A jel gore kad akademik lupa ili kad drzava udje u koaliciju u kosovskoj vladi? To me samo zanima ako nije problem.

Мени се ти дилови не свиђају. Али ништа није потписано. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Drama, emocije, emocije, drama...

Jel se rodio neki naciJonalsita koji ume racionalno da razgovara, pa cak i ako sledi ove degenerativne ideologije ili sve svi u tom spanske serije fazonu?

Дакле немаш шта да одговориш па онда прозиваш за театралнлст која ти је друго име.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Мени се ти дилови не свиђају. Али ништа није потписано. 

Sta nije potpisano?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Sta nije potpisano?

Ништа није потписано .

А шта јесте потписано, ајде гукни  ? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рапсоди рече

Ништа није потписано .

Сад ће апатрид који негира постојање усташке идеологије да брани Косово.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Признање независности. По свему судећи неће га ни бити. Што не значи да сам за Вучића. 

Pa je ne kazem da je prinzao nezavisnsot ali je prinzoa vladu kosova u kojoj ne samo da ucestvuje nego ima i dva ministarstva.

Kako to akademik rusi drzavni poredak svojom izjavom i zasluzuje da da ostavku, a covek koji svojim pol

itickim prisustvom legitimizuje vladu drzave koju formalno ne priznaje, ne rusi?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Рапсоди рече

Ништа није потписано .

Potpisano je da srbija ucestvuje  u vladi kosova

potpisano je da kosovo dobije svoj medjunarodni telefosnki prefiks

potpisano je integrisanje srskih sudija  u kosovsko pravosudje

(mrzi me da trazim dalje... i jedno bi trebalo da bude previse za svakog patriJotu koji sada "trazi glavu" akademika)

Ne znas za ove slucajeve? Ili si neinformisana ili si ideoloski obojena... mene ne zanima sta je od ta dva a ti biraj...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

који негира постојање усташке идеологије

Ja sam mislio da je vama hriscanima greh da lazete? 

Molim te ne lazi u vezi sa mnom, ne mogu da nosim tu odgovornost da nisi otiso u eshaton samo zbog mene... mada, u stvari... :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...