Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

tumblr_miotm0KCbG1s1qsh4o1_500.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Još malo i čovek neće imati šta da radi na ovome svetu i ostaće samo budale.

Dostojevski

:351780:

Подели на овим сајтовима

Ako treba mreti,nek se vedro gine.

Šekspir

:351780:

Подели на овим сајтовима

davanje.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Многи живе у заблуди. Доброта и љубав произилазе од снаге, а мржња и дрскост из слабости.

(ово ми синоћ паде на памет, па ћу потписати мене, јер не знам да ли је неко нешто тако рекао)

(мене)

Идем сада да спавам. Лаку ноћ свима :)

Подели на овим сајтовима

greskaiodluka.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

„Православље, то је живот. Док нисам имала православље, ја сам имала све осим живота живог." - Игуманија Ефимија, манастир Градац

Подели на овим сајтовима

72561_521145127919526_1227230652_n.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...