Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Не знам да ли је ово мени упућено, али ја стварно не умем да мрзим, најмање некога кога не познајем и без разлога.

А мислим да је мени упућено, и то без разлога што само упућује на неупутност некога ко мене уопште не познаје.

Но, пошто сам од раног јутра помоливши се Господу заблагодарила за све што ће ме у данашњем дану сачекати, трудим се и да

све примим смирено и хришћански. И да сваку бодљу претворим у ружу.

Зато вам хвала на хулама која су у односу на Господа, мени уздарја.

Можете како год вам је мило, нећу вам се више обраћати.

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли је ово мени упућено, али ја стварно не умем да мрзим, најмање некога кога не познајем и без разлога.

А мислим да је мени упућено, и то без разлога што само упућује на неупутност некога ко мене уопште не познаје.

Но, пошто сам од раног јутра помоливши се Господу заблагодарила за све што ће ме у данашњем дану сачекати, трудим се и да

све примим смирено и хришћански. И да сваку бодљу претворим у ружу.

Зато вам хвала на хулама која су у односу на Господа, мени уздарја.

Можете како год вам је мило, нећу вам се више обраћати.

Gospodjo, greshite! Strashno greshite! Ne znam odakle povoda da to pomislite? Teshka rech je MRZHNJA po meni. Pomenula sam Vas samo u jednoj sentenci na forumu, u shali, bez krajnjih namera. Oprostite shto sam Vas navela da pomislite tako neshto, draga gospodjo.

Подели на овим сајтовима

Ko smisao života nije tražio - taj nikada nije živeo, a ko ga je tražio – taj nikada nije bio dovoljno srećan” – Jovan Dučić

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

lucy-azul-beautiful-blue-Favim.com-514192.jpg

Za Mirodjij

Pod dobrim svetlom, u pravo vreme, sve je neobično.

Aron Rouz

Да не кажете да сам злопамтило, још је и празник велики, па да додам овај клип.

јер ко пева зло не мисли... :laugh:

http://www.youtube.com/watch?v=voT_wnXLTwY&feature=related

Подели на овим сајтовима

Да не кажете да сам злопамтило, још је и празник велики, па да додам овај клип.

јер ко пева зло не мисли... :laugh:

Sretan Vam praznik!!! Jesmo li drugarice?

Подели на овим сајтовима

Vaše vreme je ograničeno. Stoga, nemojte ga protraćiti tako što ćete živeti tuđi život. Nemojte upasti u zamku i živeti sa mišljenjem drugih ljudi. Ne dozvolite da buka stavova i mišljenja drugih potisnu vaš unutrašnji glas. I najvažnije, imajte hrabrosti da sledite svoje srce i svoju intuiciju. Oni već nekako znaju šta želite postati. Sve ostalo je sporedno.

Steve Jobs

Подели на овим сајтовима

Одлуио сам да будем захвалан Богу и људима за оно што имам, а не љут због онога што немам.

Ник Вујичић

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

iza-ledja.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Mnogi ljudi gube male radosti nadajući se velikoj sreći.

Pearl S. Buck

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Previše ljudi, troši novac koji nisu zaradili da bi kupili stvari koje im ne trebaju kako bi zadivili ljude koje ne vole.

Vil Rodžers

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"Svi na ovom svetu - svi smo mi odrazi, svi smo živa ogledala jedni drugih."

Ričard Bah

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ono što je iza nas i ono što je ispred nas, sitnica je u odnosu prema onome što je unutar nas. (R. W. Emerson)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...