Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Често се гневимо на људе простодушне и искрене због тога што они отворено изобличавају наше неправде.

Свети Јован Кронштатски

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

Nemojte se uznemiravati zbog tvrdog srca onih koji neće da vas slušaju,koji neće da čuju o Meni,

koji su Me se odrekli i poriču Me;neće nikada biti uzaludno vaše zalaganje ljubiti sve one koji vas nisu slušali.

/Padre Pio/

Подели на овим сајтовима

На сваку капију ваше душе поставите по једног стражара, да гордост не уђе у ваш храм. Јер ако уђе, погасиће одједном свеће свих ваших врлина.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

''Пишем књигу у стиховима о нашој части и бешчасти. По мојем искуству, а и туђим – код човека се све страсти гасе сем једне – страст за влашћу постаје све јача!''

Добрица Ерић

Подели на овим сајтовима

Знање човека је истинито у мери у којој га потврђују кротост, смиреност и љубав.

Св.Марко Подвижник

Подели на овим сајтовима

Неки људи мисле да правилно верују иако не извршавају заповести, док их други испуњавају и очекују Царство као обавезну награду.

И једни и други греше против истине.

Св.Марко Подвижник

Подели на овим сајтовима

Lakše je nagovoriti ljude na zlo i mržnju, nego na dobro i ljubav. Zlo je privlačno i bliže je ljudskoj prirodi. Za dobro i ljubav treba izrasti, treba se pomučiti. Zlo nosimo u sebi kao izvornu strast, a može postati pogubno ako se predstavi kao jedino dobro.

Meša Selimović

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Што се размишљање чешће и постојаније њима бави, две ствари испуњавају душу увек новим и све већим дивљењем и страхопоштовањем звездано небо надамном и морални закон у мени.

Кант

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...