Плаво Небо Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 3, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2019 CRNO-BELI I U ČIKAGU: Paunović snimio kamion sa grbom Partizana (VIDEO) Trener Veljko Paunović je na ulicama Čikaga snimio kamion sa velikim grbom srpskog tima. Kamion sa grbom Partizana Trener Veljko Paunović snimio je na ulicama Čikaga kamion sa velikim Partizanovim grbom. Nema sumnje da je reč o kamiondžiji sa ovih prostora, koji je odlučio da na dva mesta stavi obeležja voljenog fudbalskog kluba. Jedan je smestio na kamion celom visinom, a drugi, manji, odmah iza kabine u kojoj krstari Sjedinjenim Američkim Državama. Paunović ove sezone sa fudbalerima Čikaga nije uspeo da se plasira u plej-of, ali sezonu nije završio, pošto će još neko vreme ekipa trenirati i igrati prijateljske utakmice. Večernje novosti Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 4, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2019 @Плаво Небо Брате, ономад си дигао фрку и вику око тенка али ти рецимо не смета нацистича застава на огради. (то видео ме адерфос 3:52) Буди сад доследани дигни фрку. Све је то у реду, навијај за кога хоћеш али само буди доследан а не навијачки острашћен. Жив био и Бог ти добро дао. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 пре 19 часа, Вилер Текс рече @Плаво Небо Брате, ономад си дигао фрку и вику око тенка али ти рецимо не смета нацистича застава на огради. (то видео ме адерфос 3:52) Буди сад доследани дигни фрку. Све је то у реду, навијај за кога хоћеш али само буди доследан а не навијачки острашћен. Жив био и Бог ти добро дао. Бог и теби Добро дао! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 пре 21 часа, Вилер Текс рече @Плаво Небо Брате, ономад си дигао фрку и вику око тенка али ти рецимо не смета нацистича застава на огради. (то видео ме адерфос 3:52) Буди сад доследани дигни фрку. Све је то у реду, навијај за кога хоћеш али само буди доследан а не навијачки острашћен. Жив био и Бог ти добро дао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Новембар 5, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2019 Немој о држави улози државе, лоповлуцима и осталим стварима. Ви да није било тога не би направили 15 титула у баскету заредом и 7 титула у фудбалу заредом и од просечног клуба постали врхунски клуб и то све у ери гепековања судија, Толе Алкапонеа, Ђуре фризуре и осталих Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2019 пре 16 часа, Плаво Небо рече Начин на који ми брате одговараш говори у прилог томе да се руководиш навијачким страстима. Уместо одровара на питање ти си кренуо са причом "и ови преко пута су исто то радили". Што није понета. Ја не оправдавам употребу келтског крста нигде код Срба. Против тога сам. Узгред, на снимку горе пише "нацистичка обележја". Само је келтски крст нацистичо обележје а никако четничка застава. Овде сам ти упутио примбедбу јер си због тенка (који је претерано навијачко ширење и показивање снаге) дошао на позицију оних који брину шта ће Хрвати и муслимани мислити и да ли ће се увредити. Због тих који тако мисле ја сам рекао е нек стоји тенк. Иначе нема много смисла да стоји тамо. И да су гробари ставили тенк испред јна и били нападнуди медијски од душебрижника и бораца за мањинска права свих осим Срба, правдао би тај тенк и ако ван тог контекста мислим да је безвезе фора. Надам се да разумеш поенту. Не мисли навијачки него гледај цео контескт ствари. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2019 пре 4 часа, Вилер Текс рече Начин на који ми брате одговараш говори у прилог томе да се руководиш навијачким страстима. Уместо одровара на питање ти си кренуо са причом "и ови преко пута су исто то радили". Што није понета. Ја не оправдавам употребу келтског крста нигде код Срба. Против тога сам. Узгред, на снимку горе пише "нацистичка обележја". Само је келтски крст нацистичо обележје а никако четничка застава. Овде сам ти упутио примбедбу јер си због тенка (који је претерано навијачко ширење и показивање снаге) дошао на позицију оних који брину шта ће Хрвати и муслимани мислити и да ли ће се увредити. Због тих који тако мисле ја сам рекао е нек стоји тенк. Иначе нема много смисла да стоји тамо. И да су гробари ставили тенк испред јна и били нападнуди медијски од душебрижника и бораца за мањинска права свих осим Срба, правдао би тај тенк и ако ван тог контекста мислим да је безвезе фора. Надам се да разумеш поенту. Не мисли навијачки него гледај цео контескт ствари. Брате, изненадио си ме коментаром јер сам мислио да смо се разумели на теми у вези тенка. Рекао сам ти тамо шта сам ти рекао, тј да се не слажем да треба да идемо ''уз длаку'' разним ''пропалитетима'' који не мисле добро Србији. И онда када сам видео твој коментар овде.. Па нормално да не подржавам нацистичка обележја, никако не мислим на четничку заставу, већ на келтски крст којег су нацисти.. да не залазим у детаље. Тако да, ако ми верујеш уопште нисам ни видео келтски крст на огради већ сам видео искључиво поставио у складу са темом. Свака бузга може свашта да уради на стадиону што не приличи Србији и Србима па то не значи да због једнога, двојице, или неке групице, треба оптужити све Гробаре или Делије да су расисти, фашисти или ко зна шта већ. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2019 пре 21 часа, МилошБГ рече Немој о држави улози државе, лоповлуцима и осталим стварима. Ви да није било тога не би направили 15 титула у баскету заредом и 7 титула у фудбалу заредом и од просечног клуба постали врхунски клуб и то све у ери гепековања судија, Толе Алкапонеа, Ђуре фризуре и осталих Да је рађено по Закону стадион ФК Партизан би још за време жутих био у власништву Партизана, тако да, толико о томе да смо имали подршку Тадића и Караџића. Караџић нас је у време свог председниковања толико иритирао да ништа није предузимао поводом судијских крађа на штету Партизана. Ко је вама крив што сте се на пример одрекли једне фудбалске величине као што је Клео, Стојковић. Уопште нисте имали знања да погодите са играчким и тренерским кадром. Ако сте толико били крадени у Србији што онда нисте нешто у Европи урадили?! Увек сте испадали у квалификацијама! Е, али сада ваши не дају па онда имамо Краснодар, Салцубург..итд. Утакмице где да је суђено по правди не би сте ни прошли даље. А наш Ђура, е то је тек туга преголема, он је имао више среће него памети што се тиче играча и тренера. Многи наши тренерски стручњаци и не помишљају сада да се врате у ово фудбалско блато. Станојевића смо на пример молили да преузме клуб али када се човек сети колико је живаца погубио у борби против ваше злогласне судијске организације не пада му на памет. За Николића да и не причам. На силу сте пришили на свој ревер трећу петокракицу, давних година од вашег Аркана нико није смео да помисли да буде на страни судијске правде у Вечитом дербију, а причате о неком нашем измишљеном гепековању, па онда колико сте само чланова управе имали, а да су били бивше судије. Интернет је свима доступан па слободно можете да видите да су чланови судијске организације били касније и у вашој управи: Константин Зечевић (судија-генерални секретар), Бранимир Бабарогић (клупски играч-судија-члан управе-комесар за суђење), Душан Мракић (судија-члан управе-судијска комисија), Горан Станојевић (судија-секретар стручног штаба), Дарко Стојановић (судија-тренер ЖФК Црвена Звезда). Мислили смо да се Шипка и крађа из 85 Вечитог дербија никада не може поновити, али, преварили смо се. Били су ту и Филиповић, Бабарогић, Мракић, Радоман итд, Да би их данас наследили нови млади пулени, звездичићи: Глођовић, Ђокић, Мажић, Стојиљковић, Николић, Грујић, Мајо, Широки, Анђеловски, Пипер, онда онај са фризуром Елвиса Прислија (не могу му се сетити имена) итд, итд. Да не заборавим и Игора Радојичића са његовим бедним објашењима судијских одлука на тв Арени. Да није тужно било би смешно, за Нушићеву комедију баш. Што се тиче, како кажете, ''наших'', шта би поводом оног случаја где сте 2007 године набијали полицајцу Трајковићу бакљу у уста, а пре тога 2000 године изударасте наше играче и стручни штаб на терену где би се у свакој нормалној држави утакмица регистровала у корист оштећене стране, јер, то се од стране Партизанових навијача никада није десило да то ураде Звездиним играчима. Кажете да је та структура власти била наша.. Свашта! Па онда данас имате прави кадар за права дела у Агробанци на пример VULETIĆ: Kako je predsednik NO Zvezde sudija u slučajevima Agrobanke i šef Pravnog tima u pregovorima s tom bankom? WWW.ESPRESO.RS Potpredsednik Partizana se oglasio na Tviteru na ovaj način и тако даље и тако даље. Приказујете се као јадници и бедници, жртве ''система'', а у ствари само сте се добро едуковали како да глумите. Није ни чудо што онда ваши играчи на свакој утакмици одглуме по барем једно бацање у шеснаест. Мада, видим имате и нова правила која лепо спроводи ваш Стојиљко. До сутра бих могао да пишем, тако да, кратко и јасно, ко о чему, Звездица о поштењу. Пардон, звездица. Сви суперлигаши ћуте ко заливени на те ваше крађе, нико не сме да писне. А ако се нека утакмица ''покраде'' у корист Партизана, а онда цела лига скаче. П.с. А тек у кошарци на пример.. Нисам знао да важи ново правило четворокорака. За прошлост вашу у том спорту могу само рећи (мрзи ме више да пишем) зар сте стварно мислили да можете нешто да учините поред наших играчких величина? Није ни чудо што толико дуго нисте освајали титуле! Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2019 Jaooooo вечерас Звезда - Тотенхем . Превоз ће бити блокиран....јаоооо Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2019 пре 1 минут, Рапсоди рече Jaooooo вечерас Звезда - Тотенхем . Превоз ће бити блокиран....јаоооо Пређите у неки мањи град Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 6, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 6, 2019 пре 10 минута, Плаво Небо рече Да је рађено по Закону стадион ФК Партизан би још за време жутих био у власништву Партизана, тако да, толико о томе да смо имали подршку Тадића и Караџића. Караџић нас је у време свог председниковања толико иритирао да ништа није предузимао поводом судијских крађа на штету Партизана. Ко је вама крив што сте се на пример одрекли једне фудбалске величине као што је Клео, Стојковић. Уопште нисте имали знања да погодите са играчким и тренерским кадром. Ако сте толико били крадени у Србији што онда нисте нешто у Европи урадили?! Увек сте испадали у квалификацијама! Е, али сада ваши не дају па онда имамо Краснодар, Салцубург..итд. Утакмице где да је суђено по правди не би сте ни прошли даље. А наш Ђура, е то је тек туга преголема, он је имао више среће него памети што се тиче играча и тренера. Многи наши тренерски стручњаци и не помишљају сада да се врате у ово фудбалско блато. Станојевића смо на пример молили да преузме клуб али када се човек сети колико је живаца погубио у борби против ваше злогласне судијске организације не пада му на памет. За Николића да и не причам. На силу сте пришили на свој ревер трећу петокракицу, давних година од вашег Аркана нико није смео да помисли да буде на страни судијске правде у Вечитом дербију, а причате о неком нашем измишљеном гепековању, па онда колико сте само чланова управе имали, а да су били бивше судије. Интернет је свима доступан па слободно можете да видите да су чланови судијске организације били касније и у вашој управи: Константин Зечевић (судија-генерални секретар), Бранимир Бабарогић (клупски играч-судија-члан управе-комесар за суђење), Душан Мракић (судија-члан управе-судијска комисија), Горан Станојевић (судија-секретар стручног штаба), Дарко Стојановић (судија-тренер ЖФК Црвена Звезда). Мислили смо да се Шипка и крађа из 84 Вечитог дербија никада не може поновити, али, преварили смо се. Били су ту и Филиповић, Бабарогић, Мракић, Радоман итд, Да би их данас наследили нови млади пулени, звездичићи: Глођовић, Ђокић, Мажић, Стојиљковић, Николић, Грујић, Мајо, Широки, Анђеловски, Пипер, онда онај са фризуром Елвиса Прислија (не могу му се сетити имена) итд, итд. Што се тиче, како кажете, ''наших'', шта би поводом оног случаја где сте 2007 године набијали полицајцу Трајковићу бакљу у уста, а пре тога 2000 године изударасте наше играче и стручни штаб на терену где би се у свакој нормалној држави утакмица регистровала у корист оштећене стране, јер, то се од стране Партизанових навијача никада није десило да то ураде Звездиним играчима. Кажете да је та структура власти била наша.. Свашта! Па онда данас имате прави кадар за права дела у Агробанци на пример VULETIĆ: Kako je predsednik NO Zvezde sudija u slučajevima Agrobanke i šef Pravnog tima u pregovorima s tom bankom? WWW.ESPRESO.RS Potpredsednik Partizana se oglasio na Tviteru na ovaj način и тако даље и тако даље. Приказујете се као јадници и бедници, жртве ''система'', а у ствари само сте се добро едуковали како да глумите. Није ни чудо што онда ваши играчи на свакој утакмици одглуме по барем једно бацање у шеснаест. Мада, видим имате и нова правила која лепо спроводи ваш Стојиљко. До сутра бих могао да пишем, тако да, кратко и јасно, ко о чему, Звездица о поштењу. Пардон, звездица. Сви суперлигаши ћуте ко заливени на те ваше крађе, нико не сме да писне. А ако се нека утакмица ''покраде'' у корист Партизана, а онда цела лига скаче. П.с. А тек у кошарци на пример.. Нисам знао да важи ново правило четворокорака. За прошлост вашу у том спорту могу само рећи (мрзи ме више да пишем) зар сте стварно мислили да можете нешто да учините поред наших играчких величина? Није ни чудо што толико дуго нисте освајали титуле! ... pa, Gasprom kao sponzor u vreme Tadica koji im je namesten,..... ma, ne znam sta je sa ovim zvezdasima ... u kojem paralelnom univerzumu zive ..... Плаво Небо је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука