Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

пре 1 минут, Bokisd рече

... pa, Gasprom kao sponzor u vreme Tadica koji im je namesten,..... ma, ne znam sta je sa ovim zvezdasima ... u kojem paralelnom univerzumu zive :D .....

Их то сам заборавио брате! Свака ти се позлатила!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, Bokisd рече

ma, ne znam sta je sa ovim zvezdasima ... u kojem paralelnom univerzumu zive

Ма не може човек ни да се сети свега. Ко ће све и да попамти. Свашта је код њих било. Аркан, Терза, Кокеза. Итд, итд.

Подели на овим сајтовима

У време ваших доминација, Звезди је намештен катанац на ФК и КК, у ФК су нам искључивали струју и воду, у КК смо остали са 3 играча под уговором. БоТа показивао мишиће у арени, ђура мутави и компанија. Данас када сте тобоже тлачени од режима, имате један од најскупљих тимова у фудбалу икада, а у баскету сте направили такође јако конкурентан тим. Понављам кад је обрнута ситуација била отимали сте Клеа, искључивана је вода и струја, а у баскету смо имали 3 играча под уговором и никог више. Смешно.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

On 6.11.2019. at 16:51, Плаво Небо рече

Брате, изненадио си ме коментаром јер сам мислио да смо се разумели на теми у вези тенка. Рекао сам ти тамо шта сам ти рекао, тј да се не слажем да треба да идемо ''уз длаку'' разним ''пропалитетима'' који не мисле добро Србији. И онда када сам видео твој коментар овде.. Па нормално да не подржавам нацистичка обележја, никако не мислим на четничку заставу, већ на келтски крст којег су нацисти.. да не залазим у детаље. Тако да, ако ми верујеш уопште нисам ни видео келтски крст на огради већ сам видео искључиво поставио у складу са темом. Свака бузга може свашта да уради на стадиону што не приличи Србији и Србима па то не значи да због једнога, двојице, или неке групице, треба оптужити све Гробаре или Делије да су расисти, фашисти или ко зна шта већ.

Могуђе да сам превидео или заборавио шта си рекао тамо. Не могу сад да тражим.

Зато добро треба расуђивати без навијачких страсти (које су међу нама Србима прешле све границе), јер је управо прича око тенка покренута јер се "душебрижници" узјогуне на све што им може заличити на то да Срби желе да се бране. 

Жив био!

Подели на овим сајтовима

On 6.11.2019. at 18:57, Плаво Небо рече

Ма не може човек ни да се сети свега. Ко ће све и да попамти. Свашта је код њих било. Аркан, Терза, Кокеза. Итд, итд.

Поводом предходне поруке, списак је дугачак и на страни Партизана. Зато су овакве расправе бесмислене за нас који знамо да Партизан није свето име и да Звезда није живот. Понашамо се као да нам је то вера а не православље.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Плаво Небо рече

@Grizzly Adams :)))Ко је по теби ''луђи'', Европљани или Амери ;) А за кошарку не треба ни коментарисати 

Мислим да не може да се упореди уопште. :)

У САД су те утакмице ”породични догађаји” где мож да одведеш малу децу да гледају уз сокић и кокице. Код њих уопште нема хулигана који урлају и бију се, то је европски специјалитет. Чувена европска култура... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Grizzly Adams рече

Мислим да не може да се упореди уопште. :)

У САД су те утакмице ”породични догађаји” где мож да одведеш малу децу да гледају уз сокић и кокице. Код њих уопште нема хулигана који урлају и бију се, то је европски специјалитет. Чувена европска култура... :smeh1:

Све то стоји за хулигане, али, није утакмица позориште. Ту се навија за свој клуб, да противник осети да није на свом терену :)Кокице се једу кући :))). Још једном понављам, за хулигане си у праву, мада, у контексту твога коментара потражих на нету па видим да ''вирус'' хулиганизма полако долази на утакмицама и у САД.

Подели на овим сајтовима

Од фудбалера, навијача до коментатора.. Једном речју - Јужноамериканци. И њихова љубав према најважнијој споредној ствари на свету.. Фудбал.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...