Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

пре 2 минута, Bokisd рече

....gledao sam samo od pola poslednju cetvrtinu tako da ne znam, ali sam cuo da su bili naklonjeni panterima 2 :))) kada su nas stizali..... mislim da onaj faul Berona u napadu pri kraju jeste diskutabilan.....

Шта?! Ја устао на 6 разлике за ЦЗ на неких 20так секунди пред крај регуларног дела и хтео да баталим да гледам па застадох, рекох, ајд да се вратим.. А то за Берона.. левом руком је ударио Пејџа током улаза ка кошу, ако на то мислиш. А да не причам што га је пре ударања одгурнуо исто левом руком. Ево, на 7.33 пусти.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 8 минута, Плаво Небо рече

Шта?! Ја устао на 6 разлике за ЦЗ на неких 20так секунди пред крај регуларног дела и хтео да баталим да гледам па застадох, рекох, ајд да се вратим.. А то за Берона.. левом руком је ударио Пејџа током улаза ка кошу, ако на то мислиш. А да не причам што га је пре ударања одгурнуо исто левом руком. Ево, на 7.33 пусти.

bas si se probudio na vreme.... :1303_womens:

Ne nisam mislio na faul Berona u odbrani, mislio sam na jedan njegov faul u napadu pri kraju utakmice.... ovo u odbrani na 7.33 se svira to je jasno, .... nego nema nesto saopstenja....:)))

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
пре 3 часа, Плаво Небо рече

...док ми одиграсмо нерешено :)

Ne bi bilo nerešeno da nam nije postalo više neprijatno. Ipak važimo i za milosrdne. :d

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Дуња рече

Ne bi bilo nerešeno

Већ би био пенал за нас да је судија био поштен и апропо тога реченог свирао би барем два црвена, један за оног Дегенека и један за Гобељића, а да не причам да су се сами звездаши исповређивали колико су грубо играли од старта. Тако им онај, назови судија, дозволио да играју. Све што је нама свирао као фаул њима није и још им дозволио и грубље да играју. Смучило ми се више да гледам шта се ради.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Плаво Небо рече

Већ би био пенал за нас да је судија био поштен и апропо тога реченог свирао би барем два црвена, један за оног Дегенека и један за Гобељића, а да не причам да су се сами звездаши исповређивали колико су грубо играли од старта. Тако им онај, назови судија, дозволио да играју. Све што је нама свирао као фаул њима није и још им дозволио и грубље да играју. Смучило ми се више да гледам шта се ради.

Malograđanin. Polusvet. ?

Ali uprkos njemu, ostaje jedno (sad svi navijačkim tonom): 

20200306_212258.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Milica Bajic рече

jaoj grobari samo nešto kukate kao prave curice

Objektivnost je naše drugo ime. A za naše neprijatelje ovaj forum može lako da postane tesan, recimo...

:fik: + smajlikogprogutamrak

U potpisu: smajlikojiturpijanokteiočnjakenaizmenično

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дуња рече

Objektivnost je naše drugo ime. A za naše neprijatelje ovaj forum može lako da postane tesan, recimo...

:fik: + smajlikogaprogutamrak

E moja Dunja, ako je spalo na tebe da ih braniš, onda se predajem odmah, kačim kopačke o klin 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

@Milica Bajic U ovo doba dana ja sam glavna linija odbrane, a ja: Ne odlučujem da li ću ići u bitku po tome kakva  je sila koja me prati, nego po tome koliku svetinju branim.

(Inače su ovu moju izjavu pripisali nekom Lazaru, ali se ne ljutim...)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...