Jump to content

Навијачи

Оцени ову тему

deda

Препоручена порука

Пре сат времена, Плаво Небо рече

Па кажеш негде у претходном коментару ''љубомора'', а сад и ''злурадост'', као, чему све то.. А питам те само, а је ли вам било лепо када су навијачи Интера скандирали против Милана, навијали за вас и још вам организовали и дочек на доласку у Италију :) Видиш, није ми уопште проблем да људима у клубу ЦЗ желим сву Срећу у приватном животу али ривалитет који осећам према њима није злурадовање. То би било кад бих вам пожелео да пропаднете као клуб. То никада не бих пожелео! 

Sve to i ljubomora i zluradost i nipodastavanje se vidi u pisanju. Tr Vucic te sreca, ispade da je Borjan truba golman, Ben nema pojma, Pavkov isto, Katai vezara a Stankovic i pogotovo Milojevic nula treneri.

Bas me briga za Interove navijace. Ne dodiruje me to niti mi znaci. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 39 минута, Плаво Небо рече

Никога они нису надиграли, чак је Милан имао више шанси али су Миланези играли таман колико је потребно. Мада су били сувише лежерни у појединим моментима, а када би додали гас, поготово у Београду, ови су били на мукама. Чуј, надиграли их..

Sa 10 igraca smo ih nadograli i imali su srece kod Benove precke i kad Gobeljic nije lepo zahvatio loptu.

Liverpul smo onomad pojeli, Olimpijakos takodje. O kvalifilacionim utakmicama da ne pricam. I sad ti sve to tako negiras. Ma Vucic namesta sve i navija umesto navijaca i igra umesto fudbalera. Tako je.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Плаво Небо рече

Па онда чувено изување копачки Којића после гола у Дербију као одговор на изјаву Вучића како поједини Партизанови играчи имају две леве ноге итд, итд.. А држава.. Помогла, видим, по ''силним'' спонзорима.. Тадићеви жути су нам хтели одузети стадион да није сада коначно завршен процес. И ми као били заштићени.. А сад.. На пример..

WWW.CINS.RS

Višemilionski dug koji fudbalski klub Crvena zvezda ima prema Agrobanci ponovo će biti smanjen, saznaje CINS. Poverenik Agencije za osiguranje depozita Miloš Janković...

Da, znam za ovo,.... slicno bio i dug KK Zvezda oko 16m. evra kada su upumpavanjem drzavnih para raznih preduzeca pokusali da pariraju Vujosevicu, pa onda na kraju promenili ime i adresu kluba i dug ispario kao dobri duh Kasper .... :D

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Плаво Небо рече

Никога они нису надиграли, чак је Милан имао више шанси али су Миланези играли таман колико је потребно. Мада су били сувише лежерни у појединим моментима, а када би додали гас, поготово у Београду, ови су били на мукама. Чуј, надиграли их..

I meni se cini da je Milan igrao u pojedinim trenucima kao na treningu i malo su u poslednje vreme bas pali u formi i tradicionalno svi talijani nesto i nisu zainteresovani za evrokup, ali opet kvalitetan je Milan i sigurno nije lako igrati sa njima bez obzira u kakvoj su formi.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

@BokisdTako je. Naredio Vucic milanezima da igraju sa pola snage. Zato ste se vi proslavili vazda u Evropi pogptovo proti npr. Petahtikve i Fljamuntarija.

Toliko je jadno ovo nipodastavanje, nemam reci.

:))Ајде бре, тек сте од пре неку годину почели групе да играте и то већином сте служили за побољшање гол разлике у корист противника. Да вам није било Партизана да све ове године подиже коефицијент за Србију играли би сте још од предквалификација. Скоро од Сасуола, па од Омоније изгубисте, Тирану сте једва прошли. Да нисте имали судију на вашој страни ни Краснодар не бисте прошли, пола метра је лопта прешла гол линију. Онај бедник Филип Стојковић се хвалио у новинама како је викао на Борјана да испуца лопту што пре да се судија не предомисли. Још сте оног јадног Ристића пљували што се дечко поштено борио за свој клуб, и касније га зезали, ''еј, Индијанац, ниси играо за Партизан..'', бедно. Имали сте среће што се само по једна утакмица играла у последње квалификације.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Плаво Небо рече

:))Ајде бре, тек сте од пре неку годину почели групе да играте и то већином сте служили за побољшање гол разлике у корист противника. Да вам није било Партизана да све ове године подиже коефицијент за Србију играли би сте још од предквалификација. Скоро од Сасуола, па од Омоније изгубисте, Тирану сте једва прошли. Да нисте имали судију на вашој страни ни Краснодар не бисте прошли, пола метра је лопта прешла гол линију. Онај бедник Филип Стојковић се хвалио у новинама како је викао на Борјана да испуца лопту што пре да се судија не предомисли. Још сте оног јадног Ристића пљували што се дечко поштено борио за свој клуб, и касније га зезали, ''еј, Индијанац, ниси играо за Партизан..'', бедно. Имали сте среће што се само по једна утакмица играла у последње квалификације.

Брате, шта да ти кажем осим да није добро ниподаштавати туђи труд, рад и квалитет. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

@BokisdTako je. Naredio Vucic milanezima da igraju sa pola snage. Zato ste se vi proslavili vazda u Evropi pogptovo proti npr. Petahtikve i Fljamuntarija.

Toliko je jadno ovo nipodastavanje, nemam reci.

Pa videla se na momente nonsalantnost u igri Milana, kao sto sam i reko da je Zvezda igrala dobro u Evropi poslednjih godina, znaci trudim se da budem objektivan koliko mogu,.... a bre sta da radim ne mogu bas skroz .... :D

Pravo nipodostavanje se nazalost dogadja prema Partizanu od kad je Vucko na vlasti, secam se bilo na primer u jutarnjem pinka kada su voditelji otvoreno rekli da navijaju protiv Partizana koji je igrao te veceri neku evro utakmicu,...itd...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Bokisd рече

I meni se cini da je Milan igrao u pojedinim trenucima kao na treningu i malo su u poslednje vreme bas pali u formi i tradicionalno svi talijani nesto i nisu zainteresovani za evrokup, ali opet kvalitetan je Milan i sigurno nije lako igrati sa njima bez obzira u kakvoj su formi.

Ма они се хвале Беновом пречком и Гобељиним промашајем, те две шансе, а не виде колико је Милан имао шанси. У Бг их је појео. Да је поштено суђење у Србији на свакој утакмици би барем један од играча ЦЗ добијао црвени. Погледај колико у евротакмичењима они завршавају утакмице са играчем мање. Суми онај касапин Саного замало ископа око. Да није морао да изађе због повреде из игре разбио би их. Последње Дербије су погибељно играли. Само тако су могли да постигну нешто. То је њихова част.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Pa videla se na momente nonsalantnost u igri Milana, kao sto sam i reko da je Zvezda igrala dobro u Evropi poslednjih godina, znaci trudim se da budem objektivan koliko mogu,.... a bre sta da radim ne mogu bas skroz .... :D

Pravo nipodostavanje se nazalost dogadja prema Partizanu od kad je Vucko na vlasti, secam se bilo na primer u jutarnjem pinka kada su voditelji otvoreno rekli da navijaju protiv Partizana koji je igrao te veceri neku evro utakmicu,...itd...

Сигурно. Није вас Тадић помагао, него помало...ето тако. Нисте ви злурадо певали *урва умире, гаси се.Нису се отимали играчи из Звезде... Не ништа се није десило. 

Ово глумљење невиност нема смисла.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Плаво Небо рече

Да је поштено суђење у Србији на свакој утакмици би барем један од играча ЦЗ добијао црвени

Никад Партизан није имао заштиту судија. Никад се није играо продужетак док Партизан не да гол.

Никад није било Маријановић Мирка, али ти се тога не сећаш можда. Историја је дужа од твог сећања.

Ја нигде не тврдим да Звезда,нема протекцију. Има је. Има је и Партизан а периоди протежирања се смењују.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

Сигурно. Није вас Тадић помагао, него помало...ето тако. Нисте ви злурадо певали *урва умире, гаси се.Нису се отимали играчи из Звезде... Не ништа се није десило. 

Ово глумљење невиност нема смисла.

Ma, nije, da nas je pomago onda bi mi uboli milionski ugovor sa Gaspromom, mi smo se u to vreme izdrzavali svojom omladinskom skolom i prodajom fudbalera, i imali smo kao i vi vise srece nego pameti da se plasiramo u LS i tako smo opstajali.

U to vreme je KK Zvezda napravila dug od 16m. evra, taj Vesic i Zika Pauk su sipali drzavne pare u Zvezdu, Partizan tu nije bio nista vise nesto privilegovan ali imali smo Vujosevica i pred.Danilovica koji su napravili cudo od ekipe i cisto na sportskom polju smo bili bolji.

Ovo danas Zvezda je tako privilegovanija da skoro nema veze sa bilo kakvim sportskim takmicenjem i mi nemamo bas vise nekog novog Vujosevica ili Marka Nikolica koji su bili vrhunski treneri i mogli su da pariraju na sportskom planu Zvezdi.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече

Никад Партизан није имао заштиту судија. Никад се није играо продужетак док Партизан не да гол.

Никад није било Маријановић Мирка, али ти се тога не сећаш можда. Историја је дужа од твог сећања.

Ја нигде не тврдим да Звезда,нема протекцију. Има је. Има је и Партизан а периоди протежирања се смењују.

Ал' што обожавам филм Повратак у будућност :))

Подели на овим сајтовима

@Плаво Небо @Плаво Небо 

Ти слабије читаш.

Важи брате нисте никад имали ничију заштиту, ви све поштено одувек, Звезда одувек све намешта па и Бари.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...