МилошБГ Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Da li ti smrdi stanje u medijima gde se nigde ne pominju navijaci u pozitivnom kontekstu,humanitarne akcije,to da je jedna humanitarna organizacija koja pomaze Srbima sirom balkana nastala iz navijacke grupe,a da sa druge strane kad neko nekog ubije ili kad uhvate nekog dilera ili kad uhapse pljackasa ili kad uhvate nekog ko je krao bakarne zice automatski ide u tekstovima "nezvanicno saznajemo u pitanju su navijaci" i tu se stane,niti se to potvrdjuje a ni demantuje. Jel odgovara nekome da navijace satanizuje i dovodi ih iskljucivo u kontekst kriminala? I jesi svestan da kad na jednu stranu stavis sva dela navijaca od baklji do drugih sitnih prekrsaja i dela policajaca ubistva,silovanja,iznude,dilovanja da je ovih drugih mnogo vise? Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Da li ti smrdi stanje u medijima gde se nigde ne pominju navijaci u pozitivnom kontekstu,humanitarne akcije,to da je jedna humanitarna organizacija koja pomaze Srbima sirom balkana nastala iz navijacke grupe,a da sa druge strane kad neko nekog ubije ili kad uhvate nekog dilera ili kad uhapse pljackasa ili kad uhvate nekog ko je krao bakarne zice automatski ide u tekstovima "nezvanicno saznajemo u pitanju su navijaci" i tu se stane,niti se to potvrdjuje a ni demantuje. Jel odgovara nekome da navijace satanizuje i dovodi ih iskljucivo u kontekst kriminala? I jesi svestan da kad na jednu stranu stavis sva dela navijaca od baklji do drugih sitnih prekrsaja i dela policajaca ubistva,silovanja,iznude,dilovanja da je ovih drugih mnogo vise? Odogovorio sam ti, ne znam jer ne pratim medije. Ako se ne pominje to mi smrdi. Rekoh ti na pp sta i zasto mislim to o kimiju, mediji me uopste ne interesuju. Ja sam uletanje na stadion video na youtube a ne na b92. Mediji su generalno kod nas krsh i sumnjam da spominju bilo kakvu humantiarnu akciju a kamoli navijachku. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Odogovorio sam ti, ne znam jer ne pratim medije. Ako se ne pominje to mi smrdi. Rekoh ti na pp sta i zasto mislim to o kimiju, mediji me uopste ne interesuju. Ja sam uletanje na stadion video na youtube a ne na b92. Mediji su generalno kod nas krsh i sumnjam da spominju bilo kakvu humantiarnu akciju a kamoli navijachku. A od tih tvojih prijatelja na tribini si cuo od jih za neku humanitarnu akciju? МилошБГ је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 A od tih tvojih prijatelja na tribini si cuo od jih za neku humanitarnu akciju? Naravno da jesam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ona 22 coveka sto jure jednu loptu razumem, za to su placeni , ali one hiljade i hiljade koji sede i nerviraju se pa i svasta drugo rade zbog ta 22 coveka i jedne lopte e to nisam nikad razumeo. Sto se "navijaca " tice tu samo treba primeniti engleski recept, izmislili ljudi sve . Debela novcana kazna, malo zatovra i dozivotna zabrana ulaska na stadion . Daje rezultate , pitajte engleze . -Владимир-, Филозоф, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 80% се слажем са МилошемБГ, у смислу да се прича са навијачима увелико пренадувава, али никако не могу да подржим ову активност г Радисављевића. Мора да се зна шта је чији посао, ко игра, ко поставља тактику и одређује ко ће играти и ко ће бити капитен, а ко прави штимунг и атмосферу на стадиону. Конференција је била катастрофална, уместо да се извинио, и рекао да је одреаговао преемотивно, и непромишљено, он наставља да прави будалом играча, и тиме је понизио читав фудбалски клуб, а богме и све навијаче партизана. feeble and Broken је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ona 22 coveka sto jure jednu loptu razumem, za to su placeni , ali one hiljade i hiljade koji sede i nerviraju se pa i svasta drugo rade zbog ta 22 coveka i jedne lopte e to nisam nikad razumeo. Sto se "navijaca " tice tu samo treba primeniti engleski recept, izmislili ljudi sve . Debela novcana kazna, malo zatovra i dozivotna zabrana ulaska na stadion . Daje rezultate , pitajte engleze . A ko je tacno engleze da pitamo? Jel mislis one od druge lige pa nadole? Nemoj kad te molim da padas na medijske izmisljotine evo molim te,u Engleskoj u nizim ligama jednako dobro funkcionise huliganizam kao i pre,a da ne pricamo kako je kad igraju negde izvan zemlje. To su one medijske izmisljotine ko udje na teren dobije 150 godina zatvora,jeste,ali u zemlji nedodjiji mogu i o tome da pricam i to nasiroko.To su sve medijske lazi. Evo kroz ovaj primer cu ti objasniti malo blize kako mediji nasi sluze (inace primer je malo drasticniji,zato sto je taj koji je utrcao na teren i jurio protivnicke igrace da tuce) Hipoteticki tebe ova prica ne zanima udjes na vest,pogledas naslov i on kaze http://www.mondo.rs/a149691/Sport/Fudbal/Tri-godine-za-ulazak-na-teren.-U-Engleskoj.html Dakle "Tri godine za ulazak na teren u...Engleskoj" I to tri tackice kao eto kad ce to kod nas doci,malo dramskog zapleta. I onda sam sebi kazes uuu engleski model,daleko cuveni,tako treba i kod nas,svako u zatvor pa nek se cesu posle,kad mogu Englezi sto ne bi mi mogli. E a kad odes malo dalje od naslova procitas vest saznas da niko i za tako tezak prestup koji se btw u Srbiji nije desio pa bar deceniju jednu a jeste u strogoj Engleskoj, nije dobio 3 godine zatvora vec zabrane odlaska na utakmice i 250 evra kazne. Dakle nikakav zatvor,nikakvo tlacenje po medijima gde ce se pisati o njemu ko je sta je,gde se praviti psihologija njegove licnosti,gde ce se na konto njega i ostali navijaci proglasavati istima,niti je dobio od hapsenja na stadionu do policijske stanice i pustanja kuci jedno 5 puta batine od organa reda,skakanja po lobanji i otkazivanje bubrega,niti montirano sudjenje gde ce se i ono sto je uradio preuvelicati na kub. E u Srbiji je tako. A ja mogu ako zelis da ti okacim klipove navijackih tuca u Engleskoj samo prosle godine i videces da je to mnogo,mnogo materijala. Cisto da malo razbijemo mit policije,b92,blica i slicnih o strogom Engleskom modelu i receptu. Djordje sve bi to stajalo sto ti kazes da je Kimi ucestvovao u tome pre ili za vreme utakmice a ne onda kad je ona zavrsena tako da to nije nikakav uticaj na tim,sastav,kapitena. Konferencija jeste bila smesna i tragikomicna,kao sto naravno niko normalan nece poverovati u davanje trake dobrovoljno igraca i njihovo zajedno igranje klikera. Medjutim coveku se pakuje ponovo hapsenje i ponovo se pumpa u medijima,pa pokusavaju na taj nacin da malo im zeznu koncepciju isprobanu vec. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Август 9, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Већ неко време се размишљам да ли нешто да откуцам овде.. али, рећи ћу "само" ово- подржавам МилошБГ сто посто у овој причи. Имаш право за све што кажеш. Једино што ми смета јесте што мислиш да су (смо) сви гробари исти (ако сам те у једном посту добро сконтао). Али, Боже мој... Иначе, види се да имаш дуг стаж на трибини. И, не знам како имаш снаге и воље и жеље да некима објашњаваш навијаче и целу ту причу. То, по мени, једноставно, или си у току и капираш, или си ван тога и онда си под утицајем медија. Нема средине... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Не капирам зашто овај Милош толико брани навијаче,кад за то нема баш никаквих аргумената... Стање у нашем фудбалу је такво да клубове држе навијачи. Они се баве продајом играча,довођењем тренера по мери, управом ,дакле свим оним што одлучује о финансијама... Поред тога, дилери су дроге,рекеташи, и као што смо скоро сазнали држе све бгд сплавове под своје... Значи скроз организоване групе хијерархијски уређене,и што је нагоре,у спрези са влашћу,тако да им нема ко стати на пут... Свако ко им није по вољи или их не слуша,тера се из клуба под претњом смрћу... Из звезде је отеран Дан-Тана када је хтео помоћи клубу,Пикси звездина легенда,бачена бомба на породичну кућу,па не сме да се врати у Србију и још доста мање познатих случајева...да,да не заборавимо убиство преседника фудбалсог савеза,за које ни дан данас нико није одговарао... Онда се доводе смешни тренери,попут сад овог несретника што води звезду,јер се за ништа не питају,а раде како им се каже... Затим,сви мали бгд клубови типа Вождовац,Чукарички и сл , су власништво тајкуна где се преко фудбала пере огроман новац... Закључак,цео наш фудбал је велика фарса, легло мафије, са спортом нема никакве везе, и права навијачка супкултура не постоји,а и они што се као ложе на то,изманипулисани су својим вођама,који на утакмице долазе са бмв-јима... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Ne mogu zaista vise,a veruj mi da navijaci drze klubove bar za moj sigurno ne bi bio u ovom blatu gde je sad. Den Tana je oteran zato sto je brukao klub i terao navijace od kluba na mnoge nacine. Za vreme njegove vladavine su dovodjeni igraci kao sto je npr Sisic koji je placen 750.000 evra a nije odigrao 2 utakmice. Bitno da ti znas,on je hteo da pomogne. Piksi je jedno od vecih zala,on je napravio najveci dug i jedan je od ljudi koji su najodgovorniji za propast Zvezde. Covek kad je dosao u Zvezdu je imao ekstra igrace i minus od pola miliona evra. Prodao je 2 tima reprezentativaca Stojkovic,Lukovic,Bisevac,Milovanovic,Kovacevic,Basta,Bosko Jankovic,Perovic,Jagos Vukovic,Pantelic,Zigic... i napravio preko 20 miliona duga?! Surovao je sa kriminalcima jedan od njih jeste i covek za kog se vezuje slucaj bacene bombe na kucu,a ja ne znam zaista kakve veze to ima sa navijacima. Deda,ne kazem da su svi grobari takvi cak imam za pojedine grupe jako pozitivno misljenje nazalost oni jesu u manjini. Tesko je diskutovati sa ljudima lepo je sveti vladika Nikolaj rekao tesko je nauciti one koji nenauceni postali ucitelji drugima i sa dodatkom kojima je kroz medije ispran svaki iole normalan pogled na ovakvu jednu stvar. Ali ajd idem nekom logikom da ovde ima i dobronamernih ljudi najvise medju onima koji ne ucestvuju u diskusiji a koji zasluzuju da procitaju nekad i istinu o ovome. Berkut and deda је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Djordje sve bi to stajalo sto ti kazes da je Kimi ucestvovao u tome pre ili za vreme utakmice a ne onda kad je ona zavrsena tako da to nije nikakav uticaj na tim,sastav,kapitena. Konferencija jeste bila smesna i tragikomicna,kao sto naravno niko normalan nece poverovati u davanje trake dobrovoljno igraca i njihovo zajedno igranje klikera. Medjutim coveku se pakuje ponovo hapsenje i ponovo se pumpa u medijima,pa pokusavaju na taj nacin da malo im zeznu koncepciju isprobanu vec. Нема право он то да уради ни на тренингу, ни у граду, а камо ли на утакмици. Просто то није његово, јер та капитанска трака није играчево власништво. Није тај играч сам ставио ту траку, него ју је добио. Од кога је добио, њему треба и да врати. Али највећа је глупост што ће наше тужилаштво да га оптужи за покушај убиства. Па ћемо опет имати пароле Правда за Кимија. А да треба дебело да плати за своју глупост, то је тачно. Ја бих га казнио са забраном присуства на трибини неколико година, што би му била већа казна него затвор. feeble and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Једну ствар наши навијачи морају да схвате, а то је да је играч светиња. Он игра за твој клуб, и колико год да је лош, колико год да нема појма, и да не заслужује дрес, није он крив за то. Играча треба поштовати, и учинити све да покаже и више од својих могућности, а не да дрхти и да се плаши од реакције навијача. То је поента навијача и навијања, а не вођење тима, и одлучивање о томе ко треба да игра, а ко не. Скандал су и повици са трибина синоћ "Милијаш напоље". Скандал у смислу отежавања тренеру вођења утакмице, и играчу да пружи добру партију, и да се искупи за своју грешку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 А да треба дебело да плати за своју глупост, то је тачно. Ја бих га казнио са забраном присуства на трибини неколико година, што би му била већа казна него затвор. Slazem se. Ne nekoliko nego jedno 5-6 Али највећа је глупост што ће наше тужилаштво да га оптужи за покушај убиства. Па ћемо опет имати пароле Правда за Кимија. Upravo sam objasnjavao Milosu na pp, ono sto je misic radio jeste klasican pokusaj ubistva. Ako znash nekad nekog na ulici ko je motkom udario nekog drugog u glavu i za to bio osudjen, pitaj ga za sta je bio osudjen. Na snimku se vidi da ga udara bakoljm po glavi, sto je dovoljno za pokusaja KD ubistva. Nase tuzilastvo sigurno nece Kimia da optuzi za pokusaj ubistva. Ali bi u policiji trebalo debelo da se angazuju da saznaju ko je taj kimi, odakle mu tolika moc, sta radi,. cim se bavi, odakle mu pare.. i ako nadju ista ilegalno da ga uhapse i osude. Isto vazi za ostale sumnjive grupe i navijache. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Једну ствар наши навијачи морају да схвате, а то је да је играч светиња. Он игра за твој клуб, и колико год да је лош, колико год да нема појма, и да не заслужује дрес, није он крив за то. Играча треба поштовати, и учинити све да покаже и више од својих могућности, а не да дрхти и да се плаши од реакције навијача. То је поента навијача и навијања, а не вођење тима, и одлучивање о томе ко треба да игра, а ко не. Скандал су и повици са трибина синоћ "Милијаш напоље". Скандал у смислу отежавања тренеру вођења утакмице, и играчу да пружи добру партију, и да се искупи за своју грешку. Само што Шћеповић не може боље. Не знам који је начин да се више не уводи у Партизан јер од њега нема користи. А још га зову и у репрезентацију. То навијаче много боли, а не може ништа да се учини. Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Август 9, 2013 Пријави Подели Написано Август 9, 2013 Шћепакадабра има место у репрезентацији, али за шампионе европе у млађим категоријама нема места... feeble and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука