Милан М. Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 kron, Милан Ракић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Nisam partizanovac,Delija sam. O grobarima mogu malo sta lepo reci,licemerni do bola i ljudi sa dosta pogresnih stavova,cak dosta ljigavaca. Medjutim Milos Radisavljevic je prvo osudjen za "pretnje" Brankci Stankovic u jednom montiranom procesu i jednoj velikoj namestaljci. Pesma je krenula iz kopa ili mase,cak je on tu pesmu prekinuo i nesto u fazonu necemo to,da bi onda oni montirali kako on udara onu lutku a u pozadini pustili tu pesmu koja se pevala mnogo pre. Smesno. Isto kao i ovo sinoc,jako smesno. Vodje navijaca redom imaju akreditacije i smeju kao takvi boraviti na atletskoj stazi i nije se nista strasno desilo. Navijaci njihovi su nezadovoljni ovim igracem i to duze vreme,skinuo mu je i sta sad? Ajde odma da mu presudimo,koliko jel dovoljno 10 godina? ili je malo. Smesno... A da ne pricam kako je cudno da kao i u slucaju crkve i ostalih stvari koje se ticu naseg nacionalnog identiteta isti mediji vode i hajku na navijace a to su b92,danas,blic. Ja ne bi voleo da budem na njihovoj strani ma o cemu se radilo. kron је реаговао/ла на ово 1 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Sve sama fina deca, pekari, apotekari, advokati, doktori.. Филозоф је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Nisam partizanovac,Delija sam. O grobarima mogu malo sta lepo reci,licemerni do bola i ljudi sa dosta pogresnih stavova,cak dosta ljigavaca. Medjutim Milos Radisavljevic je prvo osudjen za "pretnje" Brankci Stankovic u jednom montiranom procesu i jednoj velikoj namestaljci. Opasna si kao zmija proci ces kao curuvija. A Kimi kaze da nije "pevao" a tamo se cuje da 99 % ljudi peva. On navodono ne peva. A zna se ko vodi koje se pesme pevaju, nemoj da se pravis tosa. Ako je vodja on je pokrenuo pesmu ili neki od vodja. Evo ovde intrevju. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ne volim grobare i imam 101 stvar koju mogu da im prigovorim. Znam ljude koji su bili na toj utakmici,pesma je krenula iz mase,a Kimi je cak prekinuo tu pesmu. Ja najbolje znam hijerarhiju jedne tribine tako da nema sta da mi pricas o tome. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Opet ovaj "fudbal"?! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ne volim grobare i imam 101 stvar koju mogu da im prigovorim. Znam ljude koji su bili na toj utakmici,pesma je krenula iz mase,a Kimi je cak prekinuo tu pesmu. Ja najbolje znam hijerarhiju jedne tribine tako da nema sta da mi pricas o tome. Ajde prigovori jednu od tih 101 stvar. Daj koga da osude za to sto se nekom masa preti ubistvom. Sto su bas udarili na kimija? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Grobari su najveća sramota Srbije kao navijči. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Ajde prigovori jednu od tih 101 stvar. Daj koga da osude za to sto se nekom masa preti ubistvom. Sto su bas udarili na kimija? Prvo sto tu ima mnogo toga sto je van navijacki. Imali su slucaj do pre par meseci da im je tribinu vodio jedan vidjeniji navijac koji je bio na severnoj tribini i onda kad je odatle proteran postao je vodja na jugu a hvalio se legitimacijom dba. Imaju mnogo parole koji se meni ne svidjaju kao npr nek umre svako ko ne voli partizan. Nemaju stav,jedne godine bojkotuju nesto,druge ne,trece opet i tako...neozbiljnost. Sa bilo koje strane su neozbiljni i nedosledni sami sebi. To je samo par stvari od stotinu. Na Kimija su udarili verovatno jer je jedan od ispravnijih u toj prici na jugu. Ne zaboravi da je isti tlacen po medijima nekoliko godina zbog paljenja dzamije u Beogradu iako je muftija Jusufspahic svedocio i na sudu i javno da ne da nije on palio nego je cak posto zivi u blizini pomagao svojim komsijama da ugase pozar. A to pretnja ubistvima mislim daj da ne glumimo debile. Sigurno ce onaj koji zeli da pocini ubistvo,pevati javno na javnom mestu u toku prenosa da ce to uciniti i sigurno je to jako ozbiljan slucaj koji se bazira na skandiranju na stadionu. Pogotovo od istih cinilaca koji su na skandiranja pre 5.oktobra "Visi Sloba,kuka milicija" i slicno proglasavali iste navijace kao heroje,davali im plakete i slicno,ajde da ne budemo puno licemerni. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Na Kimija su udarili verovatno jer je jedan od ispravnijih u toj prici na jugu. Ne zaboravi da je isti tlacen po medijima nekoliko godina zbog paljenja dzamije u Beogradu iako je muftija Jusufspahic svedocio i na sudu i javno da ne da nije on palio nego je cak posto zivi u blizini pomagao svojim komsijama da ugase pozar. Ti mi pricas kao da je taj Kimi svetac a pre neko vreme se u "football factori" sedi sa zaretom i ostalom ekipom alkatraza koji se hvale kako su silovali navijacha torcide. Pogotovo od istih cinilaca koji su na skandiranja pre 5.oktobra "Visi Sloba,kuka milicija" i slicno proglasavali iste navijace kao heroje,davali im plakete i slicno,ajde da ne budemo puno licemerni. To da li je Srdjan Milivojevic licemerean ili ne mene to ne zanima. Mene zanima sto ti svaki pokusaj drzava da se bori protiv navijacha prozivas kao "namestaljku" protiv nekih sirotih i dobrih navijacha. Ja ne znam puno o Kimiju ali znam iz price da on nijednu utakmicu ne propusta da nosi jako kvalitetnu odecu i da ima jako para a mene zanima kako on zaradjuje te pare. Nisi do sada nijednom rekao TO SU KRIMINALCI NA STADIONU, TO SU LJUDI KOJI REGRUJTUJU PO STADIONU I ZIVE OD SVOJIH HULIGANSKIH GRUPA. A da se to radi svedoci bivsi navijach/kriminalac Carlton Lech Zanimljiv film za pogledati, istinita prica. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Kakve veze ima Kimi sa slucajem koji se desio kad je on imao mozda 3,4 godine? I kako se on time hvalio? To je jedna navijacka legenda,odvratna,debilna i to je jedna stvar sta im zameram.Kao i to seljacenje u toj emisiji. Niko nije rekao da je svetac,ali se decko provlaci kroz medije vise nego Saric,a njegova dela su skandiranje na utakmici koje je on prekinuo,paljenje dzamije gde domacin te dzamije svedoci da je Kimi koji zivi prekoputa pomagao da se pozar ugasi i da nikako nije vinovnik toga i skidanje trake. Kriminalac nema sta,jedno 50 godina zatvora. Ne pricam o Srdjanu,pricam o Ds-u,Ldp-u,B92,Blicu. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Kakve veze ima Kimi sa slucajem koji se desio kad je on imao mozda 3,4 godine? I kako se on time hvalio? To je jedna navijacka legenda,odvratna,debilna i to je jedna stvar sta im zameram.Kao i to seljacenje u toj emisiji. Pogresno sam napisao hvalio ali on sa tim ljudima sedi, navija, druzi se, on im je vodja. Zar ne? Zameras im seljacenje u toj emisiji? Pa to je mozda jedina emisija u kojoj prikazuju svoje pravo lice. U svakoj drugoj se postavljaju kao nevine zrtve sistema. Niko nije rekao da je svetac,ali se decko provlaci kroz medije vise nego Saric,a njegova dela su skandiranje na utakmici koje je on prekinuo,paljenje dzamije gde domacin te dzamije svedoci da je Kimi koji zivi prekoputa pomagao da se pozar ugasi i da nikako nije vinovnik toga i skidanje trake. Kriminalac nema sta,jedno 50 godina zatvora. Zar on nije bio prisutan i pri ubistvu Brisa Tatona? Ako jeste sta je tad radio, pokusavao da razdvoji sukob? Kada se palila dzamija on bio tu gasio, kada se pevala pesmica on samo dotakao lutku i stopirao pesmu...kada skisku tda kapitensku traku onda mu njegov drugar daje tu traku... Uz to ne radi nigde, ne propusta nijednu utakmicu vozi bmw i nosi skupu garderobu. Meni je sve to mnogo zanimljivo. Kako to da je neko u svakoj corbi prisutan, uvek nevin uvek cini neko dobro delo a postoje debele sumnje da je kriminalac pod patronatom nekog iz drzave. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Mislim da je ova tema suvisna na ovom forumu... pa ovo je nepatvoreni i filtrirani besmisao. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Филозоф Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Au zar postoji jos ljudi koji ne znaju da navijaci nisu nista drugo nego orudje drzavne bezbednosti. Stadioni odavno nisu mesto fer pleja i navijanja nego leglo za regrutovanje napaljenih klinaca u neke patriJotske organizacije Милан Ракић, JESSY and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Август 8, 2013 Пријави Подели Написано Август 8, 2013 Pogresno sam napisao hvalio ali on sa tim ljudima sedi, navija, druzi se, on im je vodja. Zar ne? Zameras im seljacenje u toj emisiji? Pa to je mozda jedina emisija u kojoj prikazuju svoje pravo lice. U svakoj drugoj se postavljaju kao nevine zrtve sistema. Zar on nije bio prisutan i pri ubistvu Brisa Tatona? Ako jeste sta je tad radio, pokusavao da razdvoji sukob? Kada se palila dzamija on bio tu gasio, kada se pevala pesmica on samo dotakao lutku i stopirao pesmu...kada skisku tda kapitensku traku onda mu njegov drugar daje tu traku... Uz to ne radi nigde, ne propusta nijednu utakmicu vozi bmw i nosi skupu garderobu. Meni je sve to mnogo zanimljivo. Kako to da je neko u svakoj corbi prisutan, uvek nevin uvek cini neko dobro delo a postoje debele sumnje da je kriminalac pod patronatom nekog iz drzave. Ne kontam i dalje sta mu zameras. Prvo on se hvali,onda on se ne hvali nego sedi sa tim ljudima,sta je sledece kupuje hleb u istom maksiju? Sta po tebi da uradi treba? Nije bio prisutan tada i ako zelis o necemu da pricas prvo se bar malo informisi,pokojnom Brisu Tatonu za kog mi je nemerljivo zao,ali oni koji su na konto njegove smrti izgradili onakav slucaj,njima na dusu. Ja verujem da ti mislis da je Kimi toliko mocan da zbog njega muftija Jusufspahic laze na sudu,ali nije. To da li radi ili ne,ja zaista ne znam,a ne verujem ni ti da znas posto pokazujes poprilicno neznjanje ali opet furas neku svoju istinu,pa si siguran da ne radi. O garderobi skupoj isto ne znam ,ja njega vidjam uglavnom u majicama i stvarima koje prave oni sami,tako da...to i nije nesto skupa garderoba. Filozofe drugi kec danas,smesio ti se avgust,sad ti se smesi ponavljanje. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука