Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 23. 5. 2020. at 9:53, sanja84 рече

Slatki, ko šećer!

Expand  

Tad je kod nas još uvek bilo, da kažem, sve u redu...makar smo tako mislili......

Naravoučenije: Svaki dan da se okrenemo oko sebe, dobro pogledamo šta imamo i zahvalimo se Gospodu na tome. ♥️

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Bože hvala ti na tri knjige, sobnom biciklu, kompu...plišanom galebu...

Šalim se.

Hvala Bogu na svemu. 

Svako od nas treba da nađe radosti u svom životu i da gaji tu zahvalnost. Inače ostane čovek i bez toga što ima.( Eto-opet strah.)

@Milica Bajic -Milice, žao mi je zbog tvog gubitka, verujem da će ti Gospod već poslati utehu. Uvek pošalje.

Drž se i gledamo se na kafi ovog leta?

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2020. at 9:49, Milica Bajic рече

Nale, gledam ovu maramu što nosiš, pa me podsetilo...kako su to bili fenomenalni daniiiiiiii aaaaaaa

Expand  

Ova tvoja bi mi koristila za starijeg...beva napred, todler nazad...a mama ko mama, ćuti i nosi :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2020. at 8:35, sanja84 рече

@Natasa.  Znaš Nataša, ta karijera je bila bitna stavka našeg feminističkog misaonog sklopa. Pa smo kao shvatile da ne želimo zapravo da budemo same, pa žrtvovali jedan deo tog našeg "sna". Posle se ispostavilo da je to malo veći deo. :( Neću ti reći biće, ima vremena za sve, pa i za karijeru. Mlade nismo, mlađe nećemo biti. Ti ćeš bar imati te piliće za utehu.

Meni je jedna mudra žena rekla ne spašava Bog tvoju karijeru već tebe. Tako da...sad je pitanje...da li mi uopšte verujemo u tog Boga, kad nam ne daje ono što želimo. I koja je svrha svega? Ko da bi bilo strašno imati neki posao od 7-15. Završiš, odeš kući. Lepo ti je lepo im je. Ali izgleda da je i to Bogu problem :( Izgleda da moramo da se pretvorimo u superheroje sa tim trpljenjem, ponajviše pod najvećim tiraninom sebe i svojim kompleksima. (pričam o sebi draga sve vreme...verovatno nema nikakve veze sa tobom. Ne može da koristi, ali može da ne pomogne :) )

Expand  

Haha sto su zene komplikovane, ove mladjs bi da budu domacice i da lakiraju nokte, a ove " matore" da rade od 7- 15. Oo ko ce zenama ugodit, pa ne moze ni sam Bog. :smeh1:

Mada dobro, zavisi od tvoje molitve, nekima se i ostvari. 

• Хахаха 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2020. at 14:39, sanja84 рече

@Flojd  joj Bože, reče li ti sad da sam matora?

Expand  

Ne bre ja reko da sam ja mator, sta ti je bre zeno Bozija. :D 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2020. at 15:13, Flojd рече

Ne bre ja reko da sam ja mator, sta ti je bre zeno Bozija. :D 

Expand  

Pa isto ste godište :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

On 23. 5. 2020. at 15:18, Natasa. рече

Pa isto ste godište :smeh1:.

Expand  

On 23. 5. 2020. at 15:23, sanja84 рече

12:smeha: i ti si '84

Expand  

Posle nas potop. ??

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...