Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 31. 1. 2018. at 15:19, Phoebe рече
  On 31. 1. 2018. at 15:17, Ayla рече

Nije još došlo proleće... i ja ne znam više šta ću s promašenim porukama

Expand  
Expand  

Ovo nije moja poruka...ha...odakle ti ovo Fibi? :navijanje:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 31. 1. 2018. at 15:15, RYLAH рече

Ето, опет си урадила то, крајње ниско и покварено. Чему тај отров и прављење од себе жртве, а од мене усташког кољача?

Expand  

За ово стварно извини, нисам требала, у налету, ето негативне инспирације то ми паде на памет,  стварно извини...

А на ово ми одговори.

Сигурна сам да се неко  други сетио и исту шалу поставио да би наишао на одобравање , лајковање и наставак смехотерапије, али пошто сам ја.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

On 31. 1. 2018. at 15:21, Grizzly Adams рече

Немој сад и ти да ми правиш проблеме...

Expand  

Не прави ти она проблеме, него ти гајиш дај имиџ дрвосЈече и изазиваш. Ошишај се и обриј ко нормалан чоек и онда те жемске неће јурити. 

Подели на овим сајтовима

On 31. 1. 2018. at 15:38, Ayla рече

Zaista smo pretjerali... sada vidim kakvi smo spameri, i to se trpi. Izvinjavam se u svoje ime, i u ime svih nas, koji smo se raspištoljili, i molim administraciju da obrišu sve.
Hvala, i neće se više ponoviti.

Expand  

Ama nisi razumela Grizlija. Mislio je da mu ne praviš probleme ZATO ŠTO SI SE ZALJUBILA! :sunce:

Подели на овим сајтовима

Zaista smo pretjerali... sada vidim kakvi smo spameri, i to se trpi. Izvinjavam se u svoje ime, i u ime svih nas, koji smo se raspištoljili, i molim administraciju da obrišu sve.

Expand  

Где да обришем инкриминушући доказ о Гризлију? Шаљем госпођи Адамс осим ако Међед не пусти на рачун пар десетина иљада зелембаћа до сутра ујутру.

Подели на овим сајтовима

On 31. 1. 2018. at 15:32, Рапсоди рече

на ово ми одговори.

Сигурна сам да се неко  други сетио и исту шалу поставио да би наишао на одобравање , лајковање и наставак смехотерапије, али пошто сам ја.

Expand  

Не. Немам ништа против тебе лично. И као што знаш, ништа ти на овом форуму због таквих ствари није фалило. Исто као што знаш да ово није први разговор на исту тему између нас. 

Опет себе постављаш у улогу жртве. Нема потребе за тим, стварно. Ради се о конкретним стварима које често радиш, не о теби као личности.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Expand  

БОЉЕ ДА СЕ НЕ ПОНОВИ !!!!!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 31. 1. 2018. at 15:40, Phoebe рече

Ama nisi razumela Grizlija. Mislio je da mu ne praviš probleme ZATO ŠTO SI SE ZALJUBILA! :sunce:

Expand  

Ma razumjeli smo se on i ja... svi mi. :0212_rolleyes:

On 31. 1. 2018. at 15:41, Juanito рече

Где да обришем инкриминушући доказ о Гризлију? Шаљем госпођи Адамс осим ако Међед не пусти на рачун пар десетина иљада зелембаћа до сутра ујутру.

Expand  

Neka ostane to... ostalo nek brišu. Jesi od sloge, grozoto. Uništi mi osjećaj zaljubljenosti. I kliker bi pokvario. -.-

Подели на овим сајтовима

Expand  

Tooooooo! Ja cu ti besplatno pomoci u tome kao i da se gospodji uputi dokaz!  :navijanje:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 31. 1. 2018. at 15:44, Trifke рече

Tooooooo! Ja cu ti besplatno pomoci u tome kao i da se gospodji uputi dokaz!  :navijanje:

Expand  

Добићеш пут на Џамајку и купање с делфинима као награду за лојалност. 

Подели на овим сајтовима

On 31. 1. 2018. at 15:47, Juanito рече

Добићеш пут на Џамајку и купање с делфинима као награду за лојалност. 

Expand  

Ovo ce ti se priznati u pravednost i na ovom i na onom svetu! Jos samo posto ga gospodja odere da se docepam njegove koze pa je onako postavim pored kamina i stolice za ljuljanje. Ma milina jedna. :ok:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пар десетина иљада зелембаћа до сутра ујутру.

Expand  

:0222_shocked:

Sta ce ti toliki zelembaci ?! 

400?cb=20121112185236

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 31. 1. 2018. at 13:38, Ayla рече

Evo me ja :coolio:

Expand  

Не знам за орхидеју али она претходна ти је била лепша тј. комплетна :)

Мислим, чисто да се вратимо на тему...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...