Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

jeste, ti na ulici cim vidis devojku znas kakva je pa ne obratis paznju na njen izgled, niti te on privuce.

јел ти то имаш предрасуду без знања о мојим мерилима привлачности супротног пола? :)

или је то начин да ме питаш за мерило провокацијом?

Подели на овим сајтовима

Ништа док Меда не закува чорбу sHa_sarcasticlol

пффф, сујета рулз.

не мож ни да искоментаришеш нешто добронамерно а да не буде увреда и реципрочан одговор.

ситно ми за такве ствари ...

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1325701611' post='553721]

јел ти то имаш предрасуду без знања о мојим мерилима привлачности супротног пола? :)

или је то начин да ме питаш за мерило провокацијом?

Ni jedno, ni drugo

Подели на овим сајтовима

онда нек остане на мом иницијалном коментару да нисам безглави мушкарац или са животним компасом међу ногама, да сматрам различитост лепотом, која највише еманира изнутра а да је спољашњост неће изменити.

Подели на овим сајтовима

te ti reci niko nije ni umetnuo, pa nema potrebe da pojasnjavas sebe meni bar, jer imam svoje misljenje o tebi.

Ali moram da dodam i da priznam da si me iznenadio ovim poslednjim komentarom, tj. potrebom da tako nesto naglasavas.

приметио сам твоје размишљање, поготово после овог коментара.

jeste, ti na ulici cim vidis devojku znas kakva je pa ne obratis paznju na njen izgled, niti te on privuce.

ваљда сам се изјаснио које је моје мерило, а не нагласио, чисто да не би остала у илузији да разумеш шта ме потиче и привлачи.

Подели на овим сајтовима

hmm, da, cini se logican sled , medjutim moram ti reci da gresis.

Posto forumi nisu mesto gde je moguce postici razumevanje sa drugima, osim u retkim slucajevima, ostajem pri onome sto sam rekla, jer ti zaista ne dozvoljavam da mi umeces reci i misli koje nisu moje. Ti sad mozes da mi verujes, a i ne moras. To je vec tvoja odluka i izbor.

Подели на овим сајтовима

И Меда, и ја, смо и лично упознали Лидију, па могу рећи да се у њеном случају потпуно слажем са Медом.

Не можемо бити дотеране у свакој прилици исто. Али душевност, сложићете се, остаје у свим приликама.

А Лидија је управо таква.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...