Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

What?!

Najozbiljnije govorim, čak ako pogledate malo bolje uvidite i sami da joj je jedan pramen s njene lijeve, vaše desne strane već sijed. I ta druga što stoji desno je samo par godina mladja od mene a ta kosa nije joj plava već sijeda, ni ne farba se. Nju sam vam pokazivao već na toj temi kad smo bili djeca, ona fotografija, ja u sredini, s lijeva ta rodica što stoji na toj slici gore desno, s desna sestra a ova za koju se raspitujete je tada imala 4 godine a njen brat 2 ili 3 godine, oblačili ih u nekakve smiješne šarene svjetlucave kičaste haljinice i odijelca što su se u Kanadi i USA nosili 70-tih godina, izgledali ko da su utekli iz cirkusa, takva tada bila tamo moda. Još da sam i ja tamo na slici to bi bio klub penzionera skoro, još malo pa u penziju, ja sam ionako već u invalidskoj.

Подели на овим сајтовима

Najozbiljnije govorim, čak ako pogledate malo bolje uvidite i sami da joj je jedan pramen s njene lijeve, vaše desne strane već sijed.

Forenzika&analitika zyron stule.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Forenzika&analitika zyron stule.

Pa kad mi ne vjerujete, ako je mojoj mami sada 71 a ona im je svim njima sa slike tetka šta misliš koliko bi one trebale biti mladje od moje mame, otprilike kao i ja, 20-30 godina mladje.

Подели на овим сајтовима

Значи није ни чудо што су чичице моје годиште откидали на чехиње на мору кад су били балавци. Сигурно су ове твоје рођаке биле.

Подели на овим сајтовима

Значи није ни чудо што су чичице моје годиште откидали на чехиње на мору кад су били балавци. Сигурно су ове твоје рођаке биле.

Pa prva moja komšinica što stanuje ovdje odmah stan do stana, došao autobus iz Novog Pazara u Prag na exkurziju (prije je ta moja komšinica živjela u Pragu) a tamo sve momci u bijelim košuljama, lijepi, mladi, krasni a sve Čehinje se odmah pozaljubljivale u njih, pitam ja kako se zvao kad ono neki Mujo, Suljo, šta li, pun autobus muslimana. Sad se sjetih, Omer reče da se zvao. A te Čehinje se raspametile kad su ih ugledale, kaže kakvi su to "muškaraci" bili, ne zna reć muškarci, govori sve "muškaraci", ahahahaha, on je nešto malo naučio naš. I bila mu tamo kod njega u Crnoj Gori, nije se vjenčala s njim ali su ostali prijatelji, s vreme na vrijeme se posjećuju, ona ode tamo u Crnu Goru na godišnji. O tom imamo mi i pjesmice, jednu sam vam već postavljao o Čehinji što je bila na moru u Černoj Hori a tamo se zaljubila u Černohorca. Postavim je kad je nadjem ponovo.

Подели на овим сајтовима

Ма добро, ми жене немамо укуса то ти је питање опстанка врсте. Него, лепе ти рођаке. Дај тебе да видимо, дан жена је не можеж ме одбити.

Подели на овим сајтовима

Брате Зајроне, напунићу 50 година док се ти смилујеш да ставиш своју фотографију....

Подели на овим сајтовима

Ма добро, ми жене немамо укуса то ти је питање опстанка врсте. Него, лепе ти рођаке. Дај тебе да видимо, дан жена је не можеж ме одбити.

ma ništa posebno za vidjet.

nisam krasavec ko Mladjo.

http://about.me/josipbibic

:D

Подели на овим сајтовима

ma ništa posebno za vidjet.

nisam krasavec ko Mladjo.

http://about.me/josipbibic

Па хвала, Зајроне, леп вам фамилијарни ген преко тетке/ маме, немам замерки. : смајлица која нуди руску салату за 8 март:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Па хвала, Зајроне, леп вам фамилијарни ген преко тетке/ маме, немам замерки. : смајлица која нуди руску салату за 8 март:

S tim genom sam uvijek imao problem, na austrijskoj granici jedna policajka na carini me zamalo nije skinula sa autobusa i vratila nazad u Češku, imao sam napisano u pasošu 40 godina, 42 valjda tačno a izgledao sam na 22, ona mislila da sam čornuo tudji pasoš. Gledala u mene tako otvorenh očiju da ja nisam vjerovao da neko može tako raširit oči pri gledanju. Samo što nije pozvala sve kolege sa carine da dodju gledat atrakciju. A kad mi je bilo 25 bolje ni ne pitajte kako je bilo, izgledao sam na 14 pa kad sam sjeo na pivu i zapalio u kafani iščudjavali se i sablažnjavali kako dijete pije pivu i puši. A ženske, to je posebna priča, mislile da sam nekakav iz 8 osnovne ili I srednje pa mislili, vidi ovog malog sram ga bilo, šta se on tu uzeo nabacivat ženskima, užasi su to bili. A nisam se ni nabacivao, dovoljno je bilo da ih oslovim da započnem nekakvu konverzaciju. A i moja mama isto tako izgledala uvijek o 20 godina mladja, jednom sam ja namjerno pustio bradu kad mije bilo oko 30 da izgledam bar malo stariji i putovao sam s mamom u vozu a neki što je putovao s nama mislio da smo muž i žena. Naravno da se nismo ponašali kao muž i žena, ponašali smo se normalno ali moja mama je izgledala o 20 godina mladja, ja nešto malo stariji pa zato valjda to mislio, da smo bračni par. I baka sve to isto tako.

Подели на овим сајтовима

Е разумем ту муку, ни мене нису никад озбиљно схватали. Него си ме подсетио како је моје дете дало комплимент једном мом пријатељу... Чика Перо, баш лепо изгледате за своје године (45), имате сву косу и зубе.... :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...