Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Na tatu plavooka  :D hvala!

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Jos poneka moja

385015_10150481302414504_1843912421_n.jp

299242_10150346002599504_1024903051_n.jp

380858_10150408562909504_830526422_n.jpg

I bekana

29082014666.jpg

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Rano je,to za jedno 30 i kusur godina,tako sam se dogovorio sa njom :P

Hvala i tvoj sincic je presladak :)

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2014. at 21:07, w.a.mozart рече

Meni je ovo pored tebe izgledalo kao da monah okrenut ledjima ide prem hramu. Tek nakon čitanja tvog objašnjenja sam shvatio da je mrlja... i dalje mi izgleda kao monah okrenut ledjima haha

Јес' видео шта три насумична потеза у пеинту ураде  :D  Ма уствари кад боље размислим то не може бити случајно, мора да постоји неко скривено значење  :krstix:

Подели на овим сајтовима

Siguran sam da nije slučajno facenew22222222 kao što sam siguran da su Roršahove mrlje čudo LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

On 9. 11. 2014. at 12:45, w.a.mozart рече
kao što sam siguran da su Roršahove mrlje čudo LOL

Još kad ti psiholog pre testa kaže,opustite se ovde nema pogrešnih odgovora. :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Efinitivno monah ulazi u hram! 

Milose, Lena je preslatka! ( I tvoje su fotke lepe, ali te je ona zasenila. )

Подели на овим сајтовима

On 6. 11. 2014. at 19:00, Пг рече

Их, овамо за поукаше возиш на 2000 обртаја, а пошто апарат одради своје онда се пробија блокада? :D

Брат, ова моја љубимица је поприлично растерећена машина, 2.0 мотор + неке лексмаул усисне и издувне гране, не можеш да замислиш која је већ брзина на тих 2000рпм, зато исекосно брзиномер. :) sHa_sarcasticlol

Шалим се, тих 2000рпм је 120км/ч, нема потребе возити брже. Нема се и где... Кад на сваком дужном метру пута можеш остати без точка, а негде и без већег дела трапа.  :D

Људи, форумаши, нарочито ови млађи, памет у главу, да возите како треба, без глупирања. Прошла су времена ложења. Брините о свом ауту да би и он бринуо о вама. Хвала и живели.

Ваш Б. - мајстор- крпач. :bendoff:

Подели на овим сајтовима

Hvala Gordana i treba tako da bude :)

Подели на овим сајтовима

On 3. 11. 2014. at 22:51, Natasa Malinovic рече

Na praznik svete majke Paraskeve sam bila u Jasiju i imala zadovoljstvo i radost da sretnem dve sestre sa foruma, jednu sam odmah prepoznala, jer je pisala ovde da ce ici, a drugu sam tek kasnije prepoznala, da je odavde znam :) Snezana i Ines :good2:  Eto, ponovo svet nije mali, vec su ljudi upuceni jedni na druge. Slava Bogu!

1.Snezana (kod manastira Petru Voda)

2.Ines (kod crkve Svetog Nikole u Jasiju)

i evo jos nekih slicica kod manastira Petru Voda, predivno cvece, iako muski manastir :) , kod groba starca Kleope, kod mostiju svete Petke  i jedna u Jasiju.

q-103.jpg

Sad gledam, na ovoj sliki ista si kao moja starija sestra od ujaka, kao fotokopirane...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...