Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Не спамујте тему, оћу да гледам слике с летовања.

Модерација дуради нешто!

Ваљало би модерацији нешта да дуради, јашта и јакако, а ако 'оће мож' и да помогне. Ево ја све гледам, летов'о би олук, чуда кише било пролетос па видим флисује.

Ал' се миси'м, бадава све то кад нема ко да ме сликује. Пос' метимо и вод на форум оте слике с летовања, што не би?

Они који уфати времена мог'о би "и професинално да се усаврши", што би се 'но казло "простим посматрањем".

Подели на овим сајтовима

Не спамујте тему

лепо каже човек..... 0703_read постављајте своје фотографије....нису забрањени коментари на фотографије, али немојте претеривати...можете и на други начин ћаскати.... :pivo:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ајд још једна од јуче,па да вас не гушим више са овим мојим металисањем... :)

10414538_10203977109176435_8089351243458

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ајд још једна од јуче,па да вас не гушим више са овим мојим металисањем... :)

10414538_10203977109176435_8089351243458

Замишљам зоскетову мјетл свадбу где му ко бенд свир перо деформеро :)))

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Свирали су тачно сат ипо, са изненађујуће лошим звуком, туборг пиво су разблаживали ,да 200 динџи, зато се дође раније ,па се цирка право испред ...

Не знам чему предгрупа у виду бенда Ghost, то није тај фазон,плус што је певач глумио неког сатанистичког свештеника,такав му је био стајлинг??!!    То сам скроз игнорисао...

Мејдени стандардни што се тиче сценског наступа,ватра,експлозије,Еди се појављивао пар пута,и тако, али као што рекох слаб звук,плус није било устаљеног хорског певања публике... шта знам,мејдене сам гледао више пута,ово ми је нешто слабије издање...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@@Зосима,  zoske, samo za tebe evo ssm ja dok nissm prodao hard kor

10415586_717608301638818_205017317384491 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...