Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Хахахах брате, какво смо лудило од форума, постављамо стандарде :D 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

@@SHADOWS OF THE LIGHT,

Мало је био "незгодан", не замери. Боље спречити него лечити...

Hvala radosti sto branis moju cas`.....Verovatno je to bila altruisticka pobuda..ko bre moze mene da ne voli... :D

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Ситуација се отима контроли... :)

Е људи, стварно ја сам 100% за шалу, ал` да не претерамо. Шала је боља ако није превише "експлицитна".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Хахах, Звоне, сад си закован за тему, не смеш нигде да макнеш док не дође смена :D

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Hvala radosti sto branis moju cas`.....Verovatno je to bila altruisticka pobuda..ko bre moze mene da ne voli... :D

Моје намере су часне кумо. Негде је дошло до грешке са оним громом... Бирократија...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па не могу да дозволим да девојка тамо црвени и рони сузе...

Kume, treba mi tvoje rame... :(

"Kao što svako može da vam kaže, nisam baš dobar čovek. Ne znam pravu reč. .....Ne volim glatko izbrijane momke sa kravatom i dobrim poslićem. Volim očajnike, ljude razbijenih zuba, razbijenog duha i razbijene sudbine. Takvi me interesuju..... Mogu da se opustim s klošarima, jer sam i sam klošar. Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo."

Подели на овим сајтовима

Like a boss!

Лајк Иван Босиљчић! :)  

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

`Dan. Vidim ovde bila neka guzva nocas, jos ima da se skuplja srcha. Nije pice za svakog, sta ces... 4chsmu1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ja svoje ne smem da stavim, pao bi sistem... 4chsmu1

Probaj, izdrzao je duge noge  MiriamR sad moze sve.  

Da, i nema "Dragi" ... ove jeseni Zosketa zenimo.  :)

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...