Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

ima li zime? : )

па личиш на аватар....хаха

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

1_46217834_crnobelac.jpg

Мммммм, боровинаааа..... :brokoli:завидим ти Огилииии.....

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Zoki, bas si ovde lepa....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

4. U njemu bješe život, i život bješe svjetlost ljudima.

5. I svjetlost svijetli u tami, i tama je ne obuze.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

Од пре неко вече, са традиционалног окупљања пензионера Групе за летна испитивања Ваздухопловног Завода "Мома Станојловић" Батајница...

Кад се све сабере, од свих "присутних" на слици само немамо "покривену" 29-ку... Све остале авионе и хеликоптере у нашем РВ смо, а након генералног ремонта прво "провозали" ми...

1410693_3699156774701_1225395069_o.jpg

Ко ме не познаје, седим доле десно... У "пиџами" зелене боје... :))))))))))))) 

Подели на овим сајтовима

Сви сте на броју надам се...него молим те, намести слику да не виси криво следећи пут када будеш тамо, да не исцуре куће.  :D

Делујете ми као добра екипа, овако на први поглед.  :good2:

Подели на овим сајтовима

Сви сте на броју надам се...него молим те, намести слику да не виси криво следећи пут када будеш тамо, да не исцуре куће.  :D

Делујете ми као добра екипа, овако на први поглед.  :good2:

:))) Шта ти је професионално око... Нисмо нажалост... Станислав Станков, наш командир нас је летос нажалост напустио и прешао у рајско насеље...

0801-Bosko-Karanovic.jpg

Фали их још неколико додуше, али су неки у Либији, Ираку, један "шприца" лисице из ваздуха  у `рватској... итд... Али они који су се затекли у престоном граду су на слици... ;)

накнадно додато

А морам да додам, да је пре покојног Станкова, шеф нам био Добрен Младеновић по надимку Треф, стоји изнад мене у тамно-сивом дуксу и белој мајици испод њега... Он је једини наш пилот који има као признање три Златна летачка знака... Поред Златног летачког знака нашег РВ за показано умеће у летачкој служби, носилац је и Златног летачког знака РВ СССР и Златног летачког знака РВ САД!

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ја сам одувек знао да су пилоти прави људи, да су веома паметни и да знају праве ствари, што се види из приложеног. Јер verum est in beer :)

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...