Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

@,

Meni je najbolja fora kad vodim malog brata od 4 godine (po ocu), pa kad ljudi pokušavaju da shvate kakvi su naši rodbinski odnosi :D

- Ne, nije mi sin; to mi je brat.

- Aha, od tetke?

- Jok.

- Od strica, ujaka i dr.?

- Jok, moj brat.

- A koliko ti imaš godina?

- Al' ste nekulturni, pa dame se nikad ne pitaju za godine.

A mali se u međuvremenu valja od smeha...

Mada, kad se setim koliko mi je samo trebalo da njemu objasnim međuljudske odnose, ko je kome mama, i zašto stariji brat i ja ne živimo sa njima; he, kolike su mu okice samo bile :)

Ali, kad razmislim, najviše zbunjeni će biti moji klinci, kad im ujka Gole i ujka-jošuveknemaimepagazovemo-beba budu lupali čvegere :D i tukli se sa njima na fudbalu...

Pa i mene kad vide prokomentarišu kako sam mlada mama :D.

A kad pitaju jel' moj, ja kažem- Jeste, samo eto nisam ga ja rodila ;)! Samo to toliko :D!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

пази кад нико није провалио мачету greengrin greengrin greengrin

pa kada samo 'mačetu' vidiš, da bar ima šta da vidiš  gringrin

nxq3w0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

ја видим само тебе, где ти је та чачкалица? ;)

Medo, pozdravio te william-wallace-mel-gibson-braveheart.pn :D

Kaže da mu se ne sviđa da mu mač zoveš čačkalicom  gringrin .

Mada, baš lepo od tebe što vidiš samo mene  girls036 ijaaaaooo, trep trep :D!

Подели на овим сајтовима

поздрави пуно вељу и кажи му да сам пао у несвест кад сам видео величину мача ... од смеха ;)

а и ђед и прађед ће да ми позајме ова два супер сецка - док он замане, остаће једном без опасача а други пут без ... килта :D

пс. ја не бих био храбар да поменем у лошем контексту супер сецко, да га не опомене лексо саичић greengrin

2cct9a0.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

поздрави пуно вељу и кажи му да сам пао у несвест кад сам видео величину мача ... од смеха ;)

а и ђед и прађед ће да ми позајме ова два супер сецка - док он замане, остаће једном без опасача а други пут без ... килта :D

пс. ја не бих био храбар да поменем у лошем контексту супер сецко, да га не опомене лексо саичић greengrin

2cct9a0.jpg

E dok ih ne izglancaš niš' od te priče :D!

Ali skidam kapu  138999  Original je original, a i Srbija je Srbija!   Srbija_smesko

Подели на овим сајтовима

E dok ih ne izglancaš niš' od te priče :D!

Ali skidam kapu  138999  Original je original, a i Srbija je Srbija!   Srbija_smesko

бој не бије свијетло оружје, већ бој бије свијетло срце у јунака ;)

а патинирана навлака је ту да превари око greengrin

Подели на овим сајтовима

Zato sam ja stavio plafonjeru umesto lustera, ali od kako mi je soba okrečena, odavno ne vežbam u njoj.

Napravio sam dosta štete pre renoviranja, ali sam zato naviknut na skučen prostor.

Мала кућа кречена у белоооо... :-))))

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

• Гости

бој не бије свијетло оружје, већ бој бије свијетло срце у јунака ;)

а патинирана навлака је ту да превари око greengrin

Vidi ti ovog Medonju! c c c čovek (devojka gringrin ) mu oda poštovanje- skine kapu- a on tako...

E Medo...  gringrin

Подели на овим сајтовима

Vidi ti ovog Medonju! c c c čovek (devojka gringrin ) mu oda poštovanje- skine kapu- a on tako...

E Medo...  gringrin

еее, кад девојка од светлог срца јунака види само патинирану навлаку :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...