Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nećeš mi verovati šta se sve može napraviti kiselinom prave koncentracije. Može se udesiti da uniformno kaljeni mač izgleda kao da je diferencijalno kaljen (da ima hamon liniju), a može se srediti i da patinira kao da je star nekoliko vekova, a da se inače ne oslabi sama struktura.

то је естетика, ал ово је историја ;)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

292698_4248410380225_1813599998_n.jpg

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

223695_4257610690227_2002894571_n.jpg

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Da li u svim okolnostima imaš kontrolu nad glasom, pa čak i kad si iznervirana? :)

Онда се дерем к'о сивоња. И кад имам трему н'о ако ме позову ови са ,,Ја имам таленат'' и будем на ТВ-у, ћу вам јавим да ме слушате и гледите. :)

Подели на овим сајтовима

185178_4138717397969_464697988_n.jpg

Подели на овим сајтовима

kafica.jpg

чека те дуга ноћ са бројкама, кол'ко видим. :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Shieldmaiden, ne vazi se, na zidu je Eomer od Rohana!

Aj da je bar dragi Faramir na zidu, pa da budem Jovajna, ali ovako, štaš... :)

A šta kažeš na... :D ihhihihiih :)

Luthien_Tinuviel_by_melime6.jpg

Подели на овим сајтовима

Aj da je bar dragi Faramir na zidu, pa da budem Jovajna, ali ovako, štaš... :)

A šta kažeš na... :)

Она има неправилне црте лица и сигурно је ружна у природи,л а ти немој да понављаш то хихихи, има негативну конотацију, посебно ако пратиш Вукајлију :)

• Волим 1

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Она има неправилне црте лица и сигурно је ружна у природи,л а ти немој да понављаш то хихихи, има негативну конотацију, посебно ако пратиш Вукајлију :)

Eto ti sad! Ne sme čovek više ni da kaže nešto najopuštenije i najnormalnije, a da to nije već negde imalo ili ima ili će da ima negativnu ili koznakakvu konotaciju! :D

Ali na svu moju sreću tu si ti da me obavestiš i sprečiš dalju tragediju :D! Ah, blago meni!!!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

@, vepre! Imaj postovanja makar prema starome Tolkinu i njegovom nasledju.

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...