Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

evo istrgoh jednu slikah,prije sad vec 2,5 godine.Sta se desava ovo sa vremenom...stvarno nije u redu da ovako leti.

img0656-large.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Najljepši pop na svijetu... gringrin gringrin gringrin srcee srcee srcee srcee :0104cheesy: :0104cheesy: :0104cheesy:

crkva.jpg

Јел ти ово супруг? Којој деноминацији припадате?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Јел ти ово супруг? Којој деноминацији припадате?

Da, to mi je suprug. Kojoj denominaciji?!? Pa pravoslavnoj :)

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Da, to mi je suprug. Kojoj denominaciji?!? Pa pravoslavnoj :)

Има и католика у Сирији, а пошто си у Загребу, и говориш хрватски, асоцијација је била на католицизам. Мада слика већ претпоставља прије да је православље, по иконама :)

У којој јурисдикцији твој супруг служи? Антиохијска?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Има и католика у Сирији, а пошто си у Загребу, и говориш хрватски, асоцијација је била на католицизам. Мада слика већ претпоставља прије да је православље, по иконама :)

У којој јурисдикцији твој супруг служи? Антиохијска?

Ima, da, ali vidiš po slici da takvih ikona a ni svijeća nema u rimokatoličkoj Crkvi. U grkokatoličkoj da. A i rimokatolički svećenici se ne žene :)

Govorim hrvatski jer mi je mama iz Zagreba;)

Služi u antiohijskoj, da :)

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Govorim hrvatski jer mi je mama iz Zagreba;)

Služi u antiohijskoj, da :)

Лијепо, лијепо :)

Подели на овим сајтовима

09112012544.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

hehe... ma jok... išo sam na maskembal... posle 100 godina

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...