Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

Што не стави онда на чалме ако је Загор у питању ... "О таузнд драмс оф Дарквуд!!!" или "О таузнд скалпс!!!"

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Eto ja bi voleo da vidim kako izgleda Aquilius Cratus?

pa simpatičan je mladić... ako me razumeš

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

pa ti si ozbiljna zena !?! Mislila sam da imas 35-6-7- do 40 i tri bas mala deteta.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

:D

hvala:)

Dochekati trenutak kad ti deca (konacno) postanu ljudi zahteva neku..ozbiljnost.

A prava ja sam na avataru . Imam vec pedesetak godina, kako se zhivi hvala Bogu da dogurah i do ovde (ovde ide zelen smajli:)

Подели на овим сајтовима

-------------------------------------------------------------------------------------------------

:D

hvala:)

Dochekati trenutak kad ti deca (konacno) postanu ljudi zahteva neku..ozbiljnost.

nema na cemu :)

i ozbiljnost i veliku zrtvu, pogotovo ako majke ostanu same sa njima, iz bilo kog razloga. Ali ta zrtva se isplati grubo receno.Kad tad.

Подели на овим сајтовима

e sad bi neko mogo da otvori temu o teološkom osvrtu na potrebu da vidimo lice drugog koji nam je drag a nismo ga videli licem k licu

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...