Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

reg%20Aleksandar.jpg

Ево је ова зиљава са Нета, на другом су ми компу слике, а Фејсбук сам давно затворио, али види се. Џамбо модел, нема је боље, пошто волим гласно да свирам, и још гласније да певам, тотално ми је модерна :) И један мали савет, у случају да не знаш већ: Када на гитару (каква год да јој је скустика) ставиш Мартенс жице, добијеш сасвим другу гитару :)

ово је или сликано у неком студентском дому или имаш у соби оне лампе као у дому :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ово је или сликано у неком студентском дому или имаш у соби оне лампе као у дому :)

Не брате, студент у свом граду био, где ћеш боље? Ово је из хотела, такмичење неко било, па ја понео џитру да увесељавам народ. Ал беше то још 2008. (мислим), док је још било косе и ентузијазма :D

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Не брате, студент у свом граду био, где ћеш боље? Ово је из хотела, такмичење неко било, па ја понео џитру да увесељавам народ. Ал беше то још 2008. (мислим), док је још било косе и ентузијазма :D

Takmičenje? Iz?

Подели на овим сајтовима

Takmičenje? Iz?

Међународно јавно право / дипломатија / политички системи / систем Уједињених Нација. Победијо. Бијо у новине. Не добијо визу Низоземске за даље, па протестово у новине..

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Међународно јавно право / дипломатија / политички системи / систем Уједињених Нација. Победијо. Бијо у новине. Не добијо визу Низоземске за даље, па протестово у новине..

Koje takmicenje na tu temu, debata ili?

Nama napravili neki debatini klub na faksu ali uzas.....shatro "konkurs" za debatni klub ustvari oce samo clanove odredjene studentske organizacije i te fore.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Koje takmicenje na tu temu, debata ili?

Nama napravili neki debatini klub na faksu ali uzas.....shatro "konkurs" za debatni klub ustvari oce samo clanove odredjene studentske organizacije i te fore.

БИМУН. Такмичење на енглеском. Једино такмичење те врсте код нас које није било намештено макар тада.

Мада верујем да су мало променили правила откад сам био по новинама кад ми Холанђани нису дали визу да идем даље да се такмичим јер су "проценили" да бих изнео неке незгодне ставове тада у вези са ситуацијом на Косову. Сад мислим да је и то контролисано.

Али вреди отићи и видети неке друге људе, из других земаља, да схватиш да можеш ладно да се носиш са свима њима, и колика је вредност нашег образовног система (старог), само ако му приступиш на прави начин. И колико је Правни факултет уствари елитни факултет, само ако му (опет) приступиш на прави начин.

Само што је фазон да више не мош да рачунаш на неке победе било где ако ниси у шеми (а и тада си једино могао да добијеш победу ту, а и то су после "инцидента" са мном затворили).

Али вреди отићи у дебатни клуб ако има ко да те научи нечему, па и да се учланиш у те организације, небитна је то ствар, али све што ти даје ширину вреди видети/искусити/научити.

Подели на овим сајтовима

Али вреди отићи у дебатни клуб ако има ко да те научи нечему, па и да се учланиш у те организације, небитна је то ствар, али све што ти даје ширину вреди видети/искусити/научити.

To je i problem nema. Trazili su za clanstvo da nabrojis kojih si drugih organizacija clan.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Мислим да спамујемо тему која је резервисана за слике, али, веруј ми, за пар година нећеш да се сећаш било које такве ствари или имена било које организације, али ће ти пстати све што ћеш евентуално научити у том дебатном клубу, биће део тебе. Ако ништа, мож и да се деси да ту упознаш неку фину колегиницу, где ћеш боље? :) Немој да имаш било каквих моралних дилема, веруј ми, кажем са позиције некога ко је завршио и ко је доста од тих ствари прошао на факсу (основао једну студентску организацију и држао кафић на факсу док смо били "на власти"), слободно се учлани или било шта, небитне су то ствари потпуно, посебно са перспективе од пар година.

Подели на овим сајтовима

Алал вера за такмичење, а добра ствар је што је 2008а скоро била па се вероватно поменуте ствари ипак нису истрошиле. :D

• Волим 1

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Алал вера за такмичење, а добра ствар је што је 2008а скоро била па се вероватно поменуте ствари ипак нису истрошиле. :D

Ма нису, брате. Најбоље од свега је што научиш како да размишљаш, науче те да тражиш податке који су ти потребни, и где и којим системом да их тражиш. А као што знаш, ако који пропис и заборавиш, нађеш га. Али користи доста.

Подели на овим сајтовима

Ма нису, брате. Најбоље од свега је што научиш како да размишљаш, науче те да тражиш податке који су ти потребни, и где и којим системом да их тражиш. А као што знаш, ако који пропис и заборавиш, нађеш га. Али користи доста.

Да, кад помену мени је у скоро свакој материји највећи и нерешиви понекад проблем како, где и којим редом да почнем да се обавештавам о нечему, пошто не волим да то радим по систему читам на шта налетим, него по неком реду...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...