Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

4chsmu1

Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли.

Подели на овим сајтовима

kako da postavim samo kopiram link jel

Стојте непрестано на духовној стражи, јер не знате када ће вас Господ позвати к себи. У своме земаљском животу будите спремни свакога минута да му положите рачун. Чувајте се да вас враг не улови у своју мрежу и не обмане, приморавши вас да паднете у искушење. Свакодневно испитујте вашу савјест, провјеравајте чистоту ваших намјера и ваших мисли.

Подели на овим сајтовима

• Гости

kako da postavim samo kopiram link jel

Па не баш. Потребно је само да тај линк прекопираш у ову сличицу (у менију за писање поруке) где је нацртано ово дрвенце:

post-6964-0-59026700-1315435308_thumb.jp

Дакле, само ту прекопираш линк и кликнеш за слање. То је то.

Подели на овим сајтовима

Да се и ја представим овој лијепој заједници ЖРУ.

ndde1.jpg

ndde2.jpg sHa_sarcasticlol

vau strava slika super Header!! :D

aa i Tesla u pozadini, svaka cast! :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

vau strava slika super Header!! :D

aa i Tesla u pozadini, svaka cast! :)

Баш ми је драго да си примјетио Теслу. Њега баш готивим. Хвала вам. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Evo jedna JA Just_Cuz_19

goh-fotogr.jpg

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

Hvalaaa :)

Господе, Ти који гледаш у срце човечије, душу моју очисти од отрова, од мржње, сујете и гордости, од ватре похоте и јарости, избави мене Свемоћни!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...