коЖељ њацИ Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 evo i mene na grobu još jednog velikana... znaaaaaaaaaaate.... ЏОЏО- Богојевић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 За све оне који се питају како изгледам.... hahhahahahahahahahama nema ni govora Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Септембар 14, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2010 evo i mene na grobu još jednog velikana... znaaaaaaaaaaate.... slika je simpa :bla: http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 hvala... a kosa mi k'o u pimpa... i tvoj nik je vrlo simpa Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Evo i mene da se okačim... Jedna novija: Jedna od pre par dana: Jedna opasna: Dualistička: Moj DRUG i ja: Moja droga i ja: I na kraju, majka Čaka Norisa i ja: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Дејо, колико овде изгледаш тање него на аватару! Тамо си као неки опаки билдер!ееееее,па то је зато што сам смршао неких 16 -17 кг ,благо мени :) dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Al' pazi kako se iskusno mrštiš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Al' pazi kako se iskusno mrštiš ма брате ударило сунце у очи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Šta, inače si Meda Dobrica? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Не знам ,шта ти мислиш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Meda dobrica, mislim. Džaba se praviš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 miljane ,koje su marke patike i gde si ih kupio... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Не знам ,шта ти мислиш 0110_hahaha Да гађам 41цм http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 miljane ,koje su marke patike i gde si ih kupio... Hm... to je bilo davno, i slika je stara... neke kineske jesu, a sad tačno koje, nemam pojma. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Септембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2010 Дејане где си усликан оно у природи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука