Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, RYLAH рече

Она изгужвана?

Pazi s kim se kačiš, bro. Mnogi deluju bezazleno, ali samo deluju. A kad kažem ''mnogi'' mislim ''ja''.

Screenshot_20200225-135646_Messages.jpg

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

Kako je meni ovo jadno... 

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дуња рече

Pazi s kim se kačiš, bro. Mnogi deluju bezazleno, ali samo deluju. A kad kažem ''mnogi'' mislim ''ja''.

Screenshot_20200225-135646_Messages.jpg

Kakva je ovo prepiska?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дуња рече

Trebala je da bude sasvim bezazlena šala i ništa više. Ako smeta ja se izvinjavam, a vi obrišite.

Не, не... баш треба да остане... е сад, једна чланица, која већ устаљено вређа Поуке и мене лично је добила бан са сајта, али то је друга прича :)

Једно је шала - друго је намерно вређање и понижавање...

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Дуња рече

Ako cenite da je glupost, zašto da ostaje?

Рекох у претходној поруци... на то се закачила једна чланица која овде дође само да "баци хејт", па је био добар повод да више нема приступ да пише на сајту.

Тако да, нека остане.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дуња рече

Trebala je da bude sasvim bezazlena šala i ništa više. Ako smeta ja se izvinjavam, a vi obrišite.

Budite obazrivi sa bezazlenim salama, ljudi prenose , u svojoj interpretaciji, bezazlene šale na više instance, i onda nešto što je bezazleno nekoga može da košta izvora prihoda i da se nadje na ulici.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Иван Ц. рече

Рекох у претходној поруци... на то се закачила једна чланица која овде дође само да "баци хејт", па је био добар повод да више нема приступ да пише на сајту.

Тако да нека остане.

Kolika je to slabost duha ako je sablažnjava ovakva šala? Taman joj eto prilike da malo ojača. :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Дејан рече

Budite obazrivi sa bezazlenim salama, ljudi prenose , u svojoj interpretaciji, bezazlene šale na više instance, i onda nešto što je bezazleno nekoga može da košta izvora prihoda i da se nadje na ulici.

Simptomatično je da uvek isti ljudi imaju tipično zle konstatacije i komentare za celu paletu veoma različitih ljudi i pojava. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...