Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 40 минута, Sofija_ рече

pa sad...nema tu pravila, genetika, nacin zivota i pozitivan duh(jer duh nosi telo) evo, ja gazim 48. a nemam bora :whackado::coolio:

Screenshot_20190503-133852.png

Eee, ovo nasminkano se ne racuna...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 1 минут, Trifke рече

Sestro na toj fotki koju si postavila ti bi mogla da se udaš za nekog 25 godišnjaka ako nisi udata. Nema šanse da ti izgledaš 25 mladje. 

nema potrebe da se udajem, dosta mi je jedan muz, mada, moram priznati, muskarci crpe energiju, da sam znala da ce tako biti, radije bih ostala sama:smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Sofija_ рече

@Broken oprosti Broki, moram se malo nasaliti na tvoj racun :1319_womens: koliko ono bora imas na celu? :smeh1:

Moye bore su moya stvar. Mada, moram priznati da ne znam...dugo nisam bio pred ogledalom. Sve mi je teze da prihvatim ono sto vidim. Mislim, I dalje sam vrlo privlacan zreo muskarac...cak,iskreno, vrlo privlacan kad do pola zazmurim na oci ali vidim kako starim...ja vidim...drugi ne vide. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, obi-wan рече

@Broken

Vidis kako zna da mi muski sporije starimo od zena, pa je sve iz`ede ljubomora...

Da. I kad starimo lepo nam stoji. Ne zavidimo jedni drugima nego se radujemo  starosti brata svog.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, ana čarnojević рече

neke bockalice da budemo lepe. meni moja kozmetičarka rekla da stavlja i muškima, samo da znaš. ja još nisam ali planiram.

Nisi jos musko ali planiras ?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...