Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 16 минута, Anika рече

Crni Broken, on je pola covek - pola parfem. Ako cerka povuce na njega, bankrotirace! :D

Nemam ja s tim ništa. Ako će neko bankrotirati to će biti njen budući muž...a to j eveć njegov problem. :D

пре 10 минута, Тихон рече

Стварно, нисам се шегачио: ту је заиста козметички дућан.

Poštovani članovi, kome ćete pre verovati; ovom sumnjivom članu što na avataru ima ...nešto crveno, ili ćete pak pre verovati meni, uglednom članu ove zajednice ? :D

пре 11 минута, Тихон рече

Него, долази једаред Брокен и пита: "Да ли то ја тако добро миришем?":cheesy3:

Nije baš tako bilo. Bilo je tako da sam ušao u prostoriju, osetio prelep miris, pitao"Šta to tako dobro miriše?" I onda sam ukapirao da sam to ja pa sam i rekao:"A, to sam ja!" :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Broken рече

Nije baš tako bilo. Bilo je tako da sam ušao u prostoriju, osetio prelep miris, pitao"Šta to tako dobro miriše?" I onda sam ukapirao da sam to ja pa sam i rekao:"A, to sam ja!" :smeh1:

Narcis. :D

• Оплаках :)) 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Broken рече

sve zbog jednog izloga

Е, па да си о'ма' рек'о који је то излог не бих те разобличав'о! Овако... 

Него, изгледа да ипак форумска заједница више верује теби него мени, сумЉивом члану са вишњама (да знаш) на аватару.:whackado:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

I ovo je off, ali prestajem. Da se Broken ne oseti prozvanim, ali cesta je situacija da se nekadasnjim zavodnicima radjaju lepa zenska deca. :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Тихон рече

Е, па да си о'ма' рек'о који је то излог не бих те разобличав'о! Овако... 

Него, изгледа да ипак форумска заједница више верује теби него мени, сумЉивом члану са вишњама (да знаш) на аватару.:whackado:

Nisi ti vidio Nešinu novu avatar sliku

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Anika рече

I ovo je off, ali prestajem. Da se Broken ne oseti prozvanim, ali cesta je situacija da se nekadasnjim zavodnicima radjaju lepa zenska deca. :D

Ja nikad nisam bio zavodnik, to mogu da potvrde svi koji me poznaju. Znaci, nisam svesno zavodio. Naprotiv, vrlo sam smotan u tom smislu. Druga je stvar sto sam super hot kad gledas sa strane i ne poznajes me. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Broken рече

Druga je stvar sto sam super hot kad gledas sa strane i ne poznajes me. :smeh1:

Ahahaha, jao, koliko puta smo ovo culi od tebe. Narcisu. :D U neku ruku te razumem, slicno i kod mene. :D

Подели на овим сајтовима

@Broken, znas kako je mene muvao jedan Zemunac?

On - mnogo si lepa, bre!

Ja - hvala

On - daj broj telefona

Ja - e pa to nece moci

On - ne razumem sto se sad neckas? :D:D:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Dominika рече

Juce, Bogojavljenje, sa svetom vodicom, nadji 10 razlika izmedju ovih slika :D

јој доминика овде је бадње вече и људи су под дејством куване ракије и куваног вина... а ти тражиш 10 разлика у сликама... :) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...