Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 часа, Снежана рече

наравно да живим у дворцу, ја сам Снежана 

Faale ti samo 7 patuljaka. 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 11 часа, Lady Godiva рече

Ево једне од пре неки дан. Глупирам се са секом и правимо селфије. 

20180331_154819.thumb.jpg.f371d7cb2ebe65083174a74e50adeedd.jpg

Pa posle neka neko kaze da nisam medju prorocima! Seti se sta sam ti rekao kada si postavila onu slicicu kada si bila mala. Znaci pogodio sam milion posto, sve sto sam kazao!  :sunce:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Trifke рече

Faale ti samo 7 patuljaka. 

Trebalo bi kreirati anketu gd eće u ponudi biti muški članovi. Koje ugledne forumaše vidite u ulozi patuljaka ? Sedmorica koji budu imali najviše glasova su pobednici i @Снежана će ih zvanično usvojitii odrediti uloge...Kijavko, Ljutko, Zgodnjivko,Pospanko... :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Ajde reci i meni nešto. :smeh1:

Ti nisi rodbina i nisi zensko! :0414_feel::suncanje:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Broken рече

Trebalo bi kreirati anketu gd eće u ponudi biti muški članovi. Koje ugledne forumaše vidite u ulozi patuljaka ? Sedmorica koji budu imali najviše glasova su pobednici i @Снежана će ih zvanično usvojitii odrediti uloge...Kijavko, Ljutko,   Zgodnjivko,    Pospanko... :D

Ovog si pretpostavljam rezervisao za tebe :smeh1:

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

Brate...kako nisam...rodbina ?

Pa lepo ja sam joj ujka ako nisi znao!  :0414_feel::naklon:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Trifke рече

Pa posle neka neko kaze da nisam medju prorocima! Seti se sta sam ti rekao kada si postavila onu slicicu kada si bila mala. Znaci pogodio sam milion posto, sve sto sam kazao!  :sunce:

Сећам се. Доказао си да је лепота у оку посматрача. :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Broken рече

Trebalo bi kreirati anketu gd eće u ponudi biti muški članovi. Koje ugledne forumaše vidite u ulozi patuljaka ? Sedmorica koji budu imali najviše glasova su pobednici i @Снежана će ih zvanično usvojitii odrediti uloge...Kijavko, Ljutko, Zgodnjivko,Pospanko... :D

Opet izbori u aprilu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Broken рече

Bićeš nominovan, ne brini. :)

Obi, mali off topic...ti si stvarno dirigent ? Mislim da bi u meni mogao otkriti izuzetan vokalni potencijal. Pevao sam u horu...mešovitom.

10 godina sam vodio hor nase saborne crkve, odlican sastav, mnogo puta lepo pevali, uzeli i one dve pomenute medalje. Nije da se `falim, nego se `falim. U tom horu sam clan od 1997. godine, evo vec 21 godina, prvo pojac, pa dirigent, pa posle 2012. opet pojac. Sacsam slabo aktivan zbog radi obaveza i jurnjava.

Fun fact = moju zenu upoznao sam bas u tom horu. :)))

Nego, sta si ti pevao, bariton, tenor1, tenor2?... Ne verujem da si bas, takvih inace ima vrlo malo. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Fun fact = moju zenu upoznao sam bas u tom horu. :)))

Ko kome diriguje sad ? :smeh1:

пре 4 минута, obi-wan рече

Nego, sta si ti pevao, bariton, tenor1, tenor2?... Ne verujem da si bas, takvih inace ima vrlo malo. :)

Imali smo neki hor u našem manastiru, sve s' koca i konopca što se kaže. :D Silom prilika sam bio bas, ali bariton mi je valjda prirodno. Bas je bio protivprirodan. :D

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Broken рече

Ko kome diriguje sad ? :smeh1:

Ja sam dozivotni dirigent, cvrsta ruka mora da se zna! :)))

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...