Кратос Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 пре 29 минута, Danijela рече #selfie #bathroomselfie Baš ti fensi taj bathroom Mesingane kvake i pozlaćene česme... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 Nije moj. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 1 hour ago, Danijela рече Nije moj. Јел може она фотка од пре неки дан,са Нишизавом ,Парадоксилоговићком... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2017 пре 46 минута, Зосима рече Јел може она фотка од пре неки дан,са Нишизавом ,Парадоксилоговићком... Јесбиоти Зоске тамо? Било добри' бендова Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 пре 9 часа, Зосима рече Јел може она фотка од пре неки дан,са Нишизавом ,Парадоксилоговићком... Милан Ракић, Trifke, Лидија Миленковић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 7 5 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 Dominika, Trifke, Ignjatije and 18 осталих је реаговао/ла на ово 11 10 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 пре 8 минута, Ayla рече Тета Ајлице, што си префарбала оне беле праменове? Ayla and Goku је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 пре 14 минута, Lady Godiva рече Тета Ајлице, што си префарбала оне беле праменове? Misliš, moje sijede pramenove? Nisam se pitala sa svojom glavom. Sestre me dohvatile i prekrile ih, da ne izgledam kao Kruela. Nikada im to neću oprostiti. Goku and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 пре 5 минута, Ayla рече Misliš, moje sijede pramenove? Nisam se pitala sa svojom glavom. Sestre me dohvatile i prekrile ih, da ne izgledam kao Kruela. Nikada im to neću oprostiti. На њих сам мислила. Лепо ти је овако, али су ми они били баш симпатични, необични. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 пре 10 минута, Ayla рече Misliš, moje sijede pramenove? Nisam se pitala sa svojom glavom. Sestre me dohvatile i prekrile ih, da ne izgledam kao Kruela. Nikada im to neću oprostiti. Немој, и јес' да се ништа не питам, али мислим да ти је овако лепше. Иако нисам поборник фарбања Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 Ono je bio moj pečat, ali šta ću...moram slušati sestre, mlađe su od mene, i kod nas je običaj da slušaš mlađe....naopako ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 Da si ostavile sede pa da te zovem teta Ajla ovako ne ide..ne uklapa se.. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 Дакле @Кратос стварно... На оној слици теби падају на памет кваке и чесме а на овој тета... Погледај те очи, како смеш да помислиш да јој кажеш "тета"... А и ви форумашице... ипак је пост, не морате баш да нас бомбардујете Trifke, Кратос, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 @Vladan3, od mene dobijaš čokoladu, a @Кратос spel. Edit - @Vladan3, pa upravo zbog posta sam u crnoj haljini, do grla zakopčana i sa maskom Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Децембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2017 пре 5 минута, Ayla рече @Vladan3, od mene dobijaš čokoladu, a @Кратос spel. а складу са фотком и твојом аљином, чоколада да буде што тамнија а и посна је... Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука