Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Rodio se tako cupav, skroz tek negde oko godinu dana mu se spustila kosa na dole...sav je bio smesan kao mali s tom kosicom tako na jez na gore  :sunce:

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

Kaki je đemba sa čirokanom. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Da, nije bilo sile da mu spustis kosicu tad, to je sa nepuna dva meseca... cudo moje...Tako se rodio i dok mu skroz nije porasla kosa tako je stajala...sad vec mora da pravi friz po potrebi za taj efekat  :ani_biggrin:

10300446_10152543353218296_6225418071039

Подели на овим сајтовима

Da, nije bilo sile da mu spustis kosicu tad, to je sa nepuna dva meseca... cudo moje...Tako se rodio i dok mu skroz nije porasla kosa tako je stajala...sad vec mora da pravi friz po potrebi za taj efekat  :ani_biggrin:

хихихи, каки је мали Ел Шарави  :D

stephanelshaarawy-cropped_1jxdsfw9bfvb11

Подели на овим сајтовима

Саксофониста у најави :)

Подели на овим сајтовима

Dostaaaaa da se ne utepam,dovoljno sto mama odgovara na pitanja tipa a sto ima tri Boga i sta znaci Hristos i Bog otac i Sveti Duh, a bogoslovac otperja recima -ti to lepse objasnis, i dovoljno sta ja doduse sluhista al antitalenat za pevanje ucim pevati pored muzicara tate...i taj saksofon bi verovatno pao na mene hahah :)

Dovolje jedan, ne bi imala gde da se sakrijem kad bi obojica duvali u isto vreme :)

Подели на овим сајтовима

pa nisam vid'o!

Onda za tebe i ostale novije članove :

duga kosa, kratka pamet :

10561jt.jpg   

Kratka kosa, duga pamet :

2h36bu1.jpg

Подели на овим сајтовима

A ovo duga i kratka pamet na šta se odnosi?Na pre i posle braka? :)))

Lepše ti stoji duga. :ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

(U braku mi je bila duža kosa :P)

Znao sam. :D

Подели на овим сајтовима

(U braku mi je bila duža kosa :P)

Neke zene procvetaju posle - braka :D  

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...