Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

А сад поново на летовање

:)):)) :))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Прелепо!

А сад поново на летовање... ;)

Е, па хвала свима!

Што се летовања тиче... С обзиром да сам победила, заслужила сам, као награду, да ми уплатите једно летовање :D Мсм, нисам ја без везе постављала оволике слике :))

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

да ми уплатите једно летовање :D Мсм, нисам ја без везе постављала оволике слике

7896634 joj, jedva smo skupili za hosting....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ја ако плаћам... Мислим да би то био мали проблем... ;)

12:smeha:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ево једна тазе, скоро уживо. Зваћемо га летовање... :)

zxsw_zps5ffd0b44.jpg

Kakva tegoba...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ево једна тазе, скоро уживо. Зваћемо га летовање... :)

zxsw_zps5ffd0b44.jpg

Auuu brate al' si ti na podvigu.

Kakva tegoba...

Човек пости на води... :D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Човек пости на води... :D

u svakom slučaju dušeugodniji je no na ulju... :)))

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

5l20u9rg6ibe67nye7s.jpg

Јучерашња прослава пола нове године код браће "Архангела"...мој брат Влајко и ја, као и обично, у радној униформи :)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Јучерашња прослава пола нове године код браће "Архангела"...мој брат Влајко и ја, као и обично, у радној униформи :)

Дај мал "цица" и мотора, немој само кецеље и како једете и пијете :)

Подели на овим сајтовима

5l20u9rg6ibe67nye7s.jpg

Јел овај десно од тебе Бора Чорба?  :)

Подели на овим сајтовима

У, ствари... Није ми само коса порасла у међувремену... Порастао ми је и стомак... :D

Криво је мореееее...... :D

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

5l20u9rg6ibe67nye7s.jpg

Bajkeri mogli ste da produžite u Krnjaču imamo radove na radionici kod Rileta. (ako se misli na bajkere*)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...