motovilov Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Preslusajte i recite svoje misljenje o kvalitetu pesme i muzike. http://www.2shared.com/file/7310498/8dabc110/hvalicu_Boga_.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Milane,svaka cast!Bas si se potrudio! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Preslusajte i recite svoje misljenje o kvalitetu pesme i muzike. http://www.2shared.com/file/7310498/8dabc110/hvalicu_Boga_.html 0205_whistling :smiley: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
motovilov Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Milane,svaka cast!Bas si se potrudio! Ja se zovem Mladen 0205_whistling. Ali u svakom slucaju hvala. 0203_coolAko neko sa foruma ima uslove i opremu da ovo kvalitetnije snimim, pomoc bi mi dobro dosla Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
motovilov Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Evo jos jedne . http://www.2shared.com/file/7313236/86c4d7c1/Svjat_svjat_svjat.html 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Mladene,pesme su ti divne i formom i sadrzinom! A komentar se odnosio na nekog drugog,tj.na Milana,koji je postavio mnogo pesama ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 БЕСЕДЕ СВЕТОГ ВЛАДИКЕ НИКОЛАЈА ВЕЛИМИРОВИЋА -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Шта је Христос писао по прашини - Уводни део Шта је Христос писао по прашини - Уводни део.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Шта је Христос писао по прашини - Јеванђељска прича Шта је Христос писао по прашини - Јеванђељска прича.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О Васкршњој служби О Васкршњој служби.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Не кради државу Не кради државу.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Беседа на Видовдан 1916. године Беседа на Видовдан 1916.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Из Јерусалима на Велики петак Из Јерусалима на Велики петак.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Борба за веру Борба за веру.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Беседе под гором Беседе под гором.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О Краљу Александру О Краљу Александру.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Будите браћа јер брат је скупо име Будите браћа јер брат је скупо име.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Господ говори човеку - део 1. Господ говори човеку - део 1.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Господ говори човеку - део 2. Господ говори човеку - део 2.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Небеска Литургија Небеска Литургија.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О херојима нешег времена О херојима нешег времена.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О Јовану и Иродијади О Јовану и Иродијади.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О краљевим синовима О краљевим синовима.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О крви праведника О крви праведника.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О мислима у огледалу О мислима у огледалу.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О осигурању живота О осигурању живота.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О отаџбини О отаџбини.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О трговцима у Храму О трговцима у Храму.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- О вери у мрак О вери у мрак.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Беседа 1 Беседа 1.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Беседа 2 Беседа 2.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Беседа 3 Беседа 3.mp3 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Треба ли се страшити смрти -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- СВЕТИ НАШ ВЛАДИКО МОЛИ ГОСПОДА ЗА НАС ГРЕШНЕ "Ја сам пут и истина и живот; нико неће доћи к Оцу до кроза ме."(Јован 14,6) Ако ти се догоди нешто добро, благослови Господа и продужиће ти се! Ако ти се догоди нешто лоше, благослови Господа и прекратиће ти се! Св.Јован Златоусти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 ПСЛАТИР НА ЦРКВЕНОСЛОВЕНСКОМ За све оне који желе да одморе душу слушајући прелепо читање Псалтира на црквенословенском. Аудио датотеке су спаковане у једну RAR архиву. Када их распакујете (можете са WinRAR-ом) добијате 64 засебне аудио датотеке. Cvijan Petrovic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам пут и истина и живот; нико неће доћи к Оцу до кроза ме."(Јован 14,6) Ако ти се догоди нешто добро, благослови Господа и продужиће ти се! Ако ти се догоди нешто лоше, благослови Господа и прекратиће ти се! Св.Јован Златоусти Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pieta Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 Milane, hvala ti za ovu riznicu linkova. Odavno trazim nesto bas ovako, mnogo toga na jednom mestu. Svaka cast na trudu i sto si to podelio sa nama 0205_whistling 0409_feel bleh Svako dobro od Boga zelim.... Вкусите и видите јако благ Господ.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 i ako moderatori mogu da prebace Vasilisu u neki drugi topic, cini mi se da sam videla da postoji "etno muzika" ili nesto slicno, hvala unapred ??? ??????? ???? ?? ???? ?????? ????? ?? ???? ????????? ???? ? ???????? ????. ??? ???? ?? ??????? ???? ?? ?????????? ??????, ? ??????? ???? ???? ?????? ?????????? ?? ?? ????. ????? ????? ?? ??????? ?????. Nasla sam temu "etno" za Vasilisu kao i druge prikladne za "Besede Sv. Nikolaja V.", "Psaltir na crkvenoslovenskom". Ove ovde mozes sam da obrises. Dugme za brisanje je u desnom gornjem uglu svake tvoje poruke (to vidis kad se ulogujes). ????: Najbolje pravoslavne besede(MP3) BESEDE SV. NIKOLAJA VELIMIROVICA http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,1011.0.html ????: ?????? ???? ?????? VASILISA http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,285.0.html ????: ??? MP3 ??????? PSALTIR NA CRKVENOSLOVENSKOM http://www.svetijakov.org/forum/index.php/topic,428.0.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 narode ovo je Duhovna muzika a Besede su u drugoj temi 0104_cheesy Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Август 22, 2009 Пријави Подели Написано Август 22, 2009 daleko bilo Milane da su ometanje, pa ja ih prva poskidah sve 0110_hahaha Šta ću imam manu, kod mene je sve na računari razvrstano u foldere i uvek se sve zna gde je 0110_hahaha Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Август 22, 2009 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2009 I kod mene.Ja zaista ne shvatam kako se snalaze ljudi,kod kojih sam vidjala 150 ikona,filova na desktopu,i kod kojih se nista ne zna sta je sta i gde je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Август 23, 2009 Пријави Подели Написано Август 23, 2009 Dobro, dobro, dobro Lazarice 0104_cheesy , evo jedne opet arhive (6000 str. dada ), koju ne mogu da provalim kako se slusa online bez da se prethodno skine. Ko uspe, nek javi molim, nesto sam lenja da se bavim teskim poslovima danas http://www.stanthonysmonastery.org/music/Index.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Надежда Написано Август 24, 2009 Пријави Подели Написано Август 24, 2009 موقع المحبة الأرثوذكسي الأرض المقدسة AL-Mahaba Orthodox Web Site Holy Land http://www.almahaba.org/taratel_g/fe%20kabren.mp3 http://www.almahaba.org/taratel_g/Ummal%20Ilahi%20Ya%20batoul.mp3 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука