Протомајстор Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Мушки манастир Братац.Ово је већ неки траг. Мислиш ли на манастир Брадача? Он је мушки Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Мушки манастир Братац.Ово је већ неки траг. Мислиш ли на манастир Брадача? Он је мушки Манастир Сисојевац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Ја бих пре типовао на Заову. Сисојевац је метох Раванице, а то је женски манастир. Ко ће га знати. Јавиће он већ мени макар на пп. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Протомајстору, знаш ли ону: Ко се с' калуђерима дружи, тај им се и придружи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Ја бих пре типовао на Заову. Сисојевац је метох Раванице, а то је женски манастир. Ко ће га знати. Јавиће он већ мени макар на пп. Био је метох Раванице до пре две године , сада је самосталан мушки манастир - игуман Матеј, архимандрит са неколико сабраће. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Ја бих пре типовао на Заову. Сисојевац је метох Раванице, а то је женски манастир. Ко ће га знати. Јавиће он већ мени макар на пп. Заова ( мислим ) још нема услова за манастир.Рећиће ти све у ПП , у Сисојевцу је привремено. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Протомајстору, знаш ли ону: Ко се с' калуђерима дружи, тај им се и придружи?Привлачно је то мени увек било - можда под старе дане мада ми жена има друге планове (хоће да она мени спрема даће) greengrinБио је метох Раванице до пре две године , сада је самосталан мушки манастир - игуман Матеј, архимандрит са неколико сабраће.Сад се сетих да ми је отац Димитрије бар четири пута рекао где намерава... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Протомајстору, знаш ли ону: Ко се с' калуђерима дружи, тај им се и придружи?Привлачно је то мени увек било - можда под старе дане мада ми жена има друге планове (хоће да она мени спрема даће) greengrinБио је метох Раванице до пре две године , сада је самосталан мушки манастир - игуман Матеј, архимандрит са неколико сабраће.Сад се сетих да ми је отац Димитрије бар четири пута рекао где намерава... хехехехе па ето ти сад , сад знаш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 - у неколико наврата помогао ми је врсним духовним саветима. -Сасвим је јасно да је овде реч о будућем доктору теологије и владики српском. -Поносни смо већ сад на њега. ДОСТОЈАН! Честитам и благослови оче Димитрије. Само бих потврдио ове речи, ништа даље не бих јавно публиковао. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Децембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2010 Данас у Цркви Светих Вартоломеја и Варнаве у Раковици служио је свету Литругију јеромонах Димитрије. Поздравља све форумаше и питао ме је да ли су ме заборавили ја му реко нису о. Димитрије рекао ми је да пренесем његове поздраве свима и благослове и још додао реци им ако питају за мене шта радим кажи да се Трапа и ја подвизавамо и позвао вас је да дођете код њега да се видите ја сад заборавих који беше манастир... ако неко зна нека напише. А ево и слика које сам сликао са моб. иначе једва ми дао благослов да их поставим али тек када је видео да сам упоран :-) Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Децембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2010 Да додам питао је још за форум како је шта се ради и још понешто али углавном то је то... Нисам могао да останем на предавању које је држао Димитрије после Литургије... Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Децембар 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Децембар 26, 2010 Хвала пуно на поздравима. Овде можете да чујете једно од предавања нашег о. Димитрија: https://www.pouke.org/audio.php?cid=622&id=4711&do=view Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Децембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2010 Да додам питао је још за форум како је шта се ради и још понешто али углавном то је то... Нисам могао да останем на предавању које је држао Димитрије после Литургије... Хвала Зоране на овим лепим вестима! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Децембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2010 Да додам питао је још за форум како је шта се ради и још понешто али углавном то је то... Нисам могао да останем на предавању које је држао Димитрије после Литургије... Хвала Зоране на овим лепим вестима! Слава Богу мирођија Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2010 :drugarstvo: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука